JEG HAR VÆRT HOS MIRAKELMANNEN MAGNE BRAKSTAD – MED VONDT SKAL VONDT FORDRIVES …

Ett av de mest besøkte innleggene mine på bloggen er faktisk innlegget om da jeg var hos Magne Brakstad første gangen. At innlegget er så mye besøkt sier bare litt om hvor mange som søker etter info om denne såkalte «Mirakelmannen» 🙂

Tilnavnet er høyst fortjent, det har jeg vel allerede slått fast, og jeg ville være den første til å legge meg til en eventuell fanside.

Selv om det er små og store mirakler Magne Brakstad utfører hver eneste dag på sin klinikk på Knarvik, så er vel sannheten heller at han har funnet frem til løsninger og metoder som kurerer «ondter» rundt omkring på kroppen. Det være seg nakke, skuldre, armer eller ben. Metoden kan enkelt forklares med ett ord : Sirkulasjon – både i blod og lymfesystem.

Jeg var som sagt hos Magne Brakstad for ca ett år siden og skulle vært der igjen ganske så snart etterpå, men som så mye annet, så ble også det utsatt i 2011.

Når jeg nå endelig kom meg ut for en time igjen, var mye fastlåst igjen. Langt ifra så ille som for ett år siden da omtrent hele kroppen var til behandling, men nå kom «plagene» fra trening og ikke fra jobb.

Et kranglete kne for eksempel. Jeg har tenkt menisk hele tiden og det nevnte jeg også idet jeg kom inn døren hos ham. Men når jeg sa at jeg drev og løp så kunne han bare trykke på et punkt midt oppe på låret og der satt årsaken til kneproblemene. Fasinerende.

Et kjapt men vondt trykk og vri på dette punktet i låret fikk løst opp kneet i løpet av sekunder. Forklaringen var så enkel at når du løper en del så kan lårmuskelen bli for stram og den vil «trekke» kneet ditt litt oppover og ting kommer ut av balanse nedi der. Når denne var løst på og slapp taket, så var problemet borte med kneet også. Så enkelt, så kjapt og så greit ordnes ting hos Magne Brakstad.

Jeg hadde sett for meg først en time hos fastlegen. Så henvisning og venting på time til MR eller lignende. Så enda mer ventetid før en kommer til på et sykehus som kan se på kneet ditt og så evt venting på behandling/operasjon. Men, nå slapp jeg alt dette. Det var ordnet i løpet av 3 minutter.

Han var innom andre punkter på kroppen også. Ankler, bakside knær, skuldre og så de «herlige» punktene på utsiden av skuldrene (les : jæklig vondt) hvor trykket først gir deg «støt» og siden «lammelse» i hele armen, for så å bare bli varm og avslappet etterpå. Fantastisk. Hofte, bekken, korsrygg, ryggsøyle. Alt blir trykket på og løst opp i.

Så da var jeg så god som ny igjen og kan fortsette treningen uten avbrudd fremover. Konge. Har avtalt ny time i slutten av mars, så det ikke går like lang tid denne gangen før jeg roter meg ut igjen.

Denne behandlingen er vond. Ingen tvil om det, men det er snakk om noen minutter «lidelse» for å rette opp i «ondter» som du kanskje hadde gått med i åresvis. Og jo lenger du venter med å gå ut til behandling, jo vondere blir det.

Som Magne sier : «Jeg kan ikke skjønne at dere vil dere selv så vond.. Hadde dere kommet før så hadde det ikke vært halvparten så vondt» …. Og så flirer han godt, for han vet hvor vondt det kommer til å bli 😉

Så jeg har bare en eneste oppfordring å komme med : Har du noe vondt så bestill time med en gang og få det gjort. Du vil garantert ikke angre på det (jo kanskje akkurat i det du ligger der på benken, men ikke etterpå …) 😉

Magne Brakstad holder til i Knarvik, tlf. : 41 51 89 49

8 kommentarer til «JEG HAR VÆRT HOS MIRAKELMANNEN MAGNE BRAKSTAD – MED VONDT SKAL VONDT FORDRIVES …»

    1. Nei, det er ikke mystisk i det hele tatt, men det blir litt sånn mirakelmann og hokuspokus over det hele siden ting kan fikses så fort. Folk forbinder det omtrent med håndspålegging, og det er det jo ikke i det hele tatt 🙂

  1. Det er helt korrekt det som er beskrevet her. Jeg driver med sykling og behandling meg «brakstadmetoden» er en absolutt nødvendighet før ritt. Man fikser problemet i det samme sekundet han trykker det ut på kroppen din. Kiropraktorer, fysiterapauter og leger har ved andre tilfeller fortalt «kom tilbake om 14 dager om disse tablettene ikke virker» eller «vi må nok sette opp flere timer fremover slik at vi kan følge problemet opp». Dette koster! Brakstadmetoden har fungert på ALLE «problemene» mine. Kroppen fungerer utmerket og jeg har merket markant fremgang i ytelsen på sykkelen pga bedre sirkulasjon. Personlig så går jeg først til Magne (eller noen som har blitt opplært i denne metoden) FØR jeg går til lege, fysio eller kiropraktor. Så langt har det vært 100% fulltreff. Anbefales! Jeg benytter Lotus Heletsterapi v/ Elin Litlabø i Os (har fått opplæring av Magne) pga geografiske forhold og resultatet er det samme + fantastisk service! Man finner de på FB!

    1. Super tilbakemelding 🙂 Kjekt å se at også andre bruker «Brakstadmetoden» med like stort hell som jeg har gjort 🙂

  2. Eg var til ei på Geilo som var lært opp av brakstad. Har slete mye med urinveisinfeksjoner (opp til 2-3ganger i mnd!) Ho kjente så mye knuter i ryggen og løste opp endel i korsryggen og resten av ryggen. Eg tenkte ikkje i d heile på at dette kunne funke mot nettopp dette. Men fikk d ikkje igjen på 2år(!!) Etter! Heilt fantastisk.

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.