BLOGGEN HAR FLYTTET

Da jeg startet blogging i desember 2010 laget jeg bloggen min i WordPress.com
Det er et enkelt og greit og ikke minst gratis bloggverktøy som var veldig greit å starte med

Nå har bloggen min flyttet til WordPress.org og er koblet til mitt eget domene lindaslilleverden.no

Forskjellen skal ikke være stor for deg som leser men for meg som bruker gir det litt flere valgmuligheter på veldig mange områder.

Jeg skal ikke gi meg ut på å liste opp alle disse, bare si at veien fra .com til .org ikke var så smertefri som jeg trodde det skulle være og som WordPress ville ha meg til å tro på forhånd. Jeg måtte til slutt få WordPress til å gjøre dette for meg og det koster selvsagt penger, men etter all knotingen var det verdt hver eneste krone.

Så, nå skulle det meste være på plass. Det eneste jeg vil sjekke nå er at alle funksjoner fungerer som før, bl.a. at følgere får nye innlegg på e-post. Så hvis jeg ser en kommentar eller flere under dette innlegget om at blogginnlegget har kommet frem til deg som følger, så fungerer også dette 🙂

Alle gamle linker skal være «redirected», men om du skulle oppleve å ikke finne et innlegg du leter etter eller en link som er brutt, så vær så snill å gi meg en lyd.

Da skal bloggen altså offisielt ha blitt en WORDPRESS.ORG blogg

5 kommentarer til “BLOGGEN HAR FLYTTET”

  1. GRATULERER så mye!!! Jeg fikk innlegg på epost! Så DET virker hvertfall 🙂
    Sitter og veier litt for og imot flytting selv, men klarer ikke å bestemme meg. Bortsett fra det med linker som wp f..kker opp, så er jeg ganske fornøyd. Er det noen flere fordeler jeg burde vite om? 😉

    1. Good, da virker det ihvertfall :-)Foreløpig har jeg hatt så mye knot med å flytte bloggen at jeg anbefaler det egentlig ikke i det hele tatt, statistikken har jeg mistet også, begynte på NULL likssom, men se om de får ordnet det og … Hold deg til .com om du ikke MÅ til org. Skal gi en lyd om jeg finner noe veldig mye bedre her 😉

  2. Til alt overmål har de klart å lage bloggen på NYNORSK !! Mest menyen jeg ser som er på nynorsk da, men jeg håper virkelig de klarer å få den tilbake til bokmål snart asså 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.