NO E DET HO’N TUTE MEG NOK !!!

Påsken har i år bestått av late dager, eting, litt trening, mer lating, mer eting, litt løping og enda mer eting og eting og eting.

Herregud for et etegilde !!!

Nå har jeg akkurat tømt huset for chips, rester av påskeegg godteri og det som måtte være av fristende ting å stappe i «trynet». Sendte det ut døren med Geir, vær så god, jeg vil ikke SE det. Jeg er på min siste halvannen liter flaske med Coca Cola og slagplanen er nå lagt for de neste ukene.

Noen som kjenner seg igjen ? Hørt det før kanskje ???

Til og med min kjære har mistet litt «troen» på meg 😉

Hørte det i dag når det kom et «I morgen IGJEN» …  når jeg proklamerte at i morgen er det slutt, NOK en gang. Jeg har hatt noen «oppstarter» de siste månedene. Men, det har blitt med det likssom …

Jeg ble til og med «fersket» i dag på et skjørt som ikke gikk igjen lenger !!!! Og det var ikke det at det bare var såvidt at det ikke lot seg lukke, det var sånn «gravid» åpning fra glidelåsens begynnelse og opp til linningen …. HERREGUD !!!!

Til og med pysjamasbuksene som jeg lafser rundt i på late morgener, som hang og slang ned på hoftene for noen måneder siden, er nå begynt å STRAMME i lårene – og det er ikke på grunn av ekstremt store Eric Haiden lårmuskler eller noe i den duren ….

Nei, nå er bunnen nådd. The end is near !!

Her er det bare en ting som duger : LAVKARBO og MER TRENING

No skal det vekk igjen – ALT SAMMEN

Og denne gangen er det ikke bare tomme trusler min kjære fordervede kropp og korrupte hjerne !!! Nå er det blodig alvor  !!!!!

 

 

2 tanker om “NO E DET HO’N TUTE MEG NOK !!!

  1. Jaja, det er ikke første gangen gode forsetter ødelegges av jul elle påske, men det høres ut for at du har en redningsplan. Lykke til med den og ha en fin kveld.

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.