TIPS TIL NETTSHOPPING

Fikk et genialt tips på post i butikk i nærbutikken i går ettermiddag.

Jeg som har handlet SÅ MYE på nett, og så har jeg aldri TENKT på dette engang …

De fleste store nettkjedene som BRANDOS, NELLY, HM Rowells og ELLOS f.eks kjører av og til kampanjer med koder du kan legge inn for å få ulike rabatter osv. Akkurat idet du skal bestille deg noen klær eller et par sko, så har du gjerne ikke dette foran deg. Det dumpet kanskje noe nedi postkassen din for litt siden, men det er gått i bosset for lengst … Og e-posten slettet du idet du fikk den, fordi du ikke trengte den koden akkurat da …

Ta da et kjapt søk på Google før du går inn og handler, så garanterer jeg at du finner ett eller annet liggende på nett som kan gi deg rabatt. En rabattkode, en gavekortkode eller noe lignende som gjør at du får 10,20,30 % eller mer i rabatt i akkurat den butikken.

Gjorde en test nå mens jeg skrev dette.

Jeg gikk inn på Ellos.no og la til et par Converse sko til kr. 699,- i handlekurven, gikk til kassen og der var det et felt som het Tilbudskode. Så gikk jeg på Google og søkte opp : «gavekortskode hos Ellos» og dumpet da inn på en side som heter KupongKode.com. Her var det bare å velge og vrakte i gave/kupongkoder dersom det finnes noe som gjelder for denne perioden. Det fant jeg, og vips så kunne jeg få Converse skoene til kr. 489,- i stedet for.

Jeg kunne i dag altså ha spart 30 % / 210,- på å gjøre ett enkelt søk på Google om jeg skulle hatt meg ett par Converse sko. Det skulle jeg jo ikke, men dette tipset skal jeg ta med meg herfra og inn i evigheten ved neste shoppingrunde på nett.

Genialt 🙂

Håper du også får nytte av tipset og finner masse gode rabatter neste gang du skal handle noe på nett 🙂

Én kommentar til “TIPS TIL NETTSHOPPING”

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.