FLERE SMARTE TIPS TIL NETTSHOPPING

For noen dager siden la jeg ut tips til nettshopping med fokus på rabattkuponger og rabattkoder ved å Google på nettet når man handler i nettbutikker.

KICKBACK.NO

I dag har jeg fått enda to nye tips fra min «arvtaker»/datter og shopper på nett Jeanette   😉 Hun tipset meg om www.kickback.no En veldig grei nettportal for å oppnå rabatter hos kjente nettbutikker. De har nettbutikker innenfor kategoriene Bøker, Data, Foto, Helse og velvære, Hus og hjem, Klær og mote, Kontaktlinser, Kosmetikk, Parfyme, Mobil, Musikk, Reiser, Ferie, Sko, Sport og mye annet. Konseptet fungerer som følger :

Kickback er en startside for netthandel. På denne siden får du penger tilbake eller en «kickback» som de kaller det når du handler hos en av deres partnere på nett. Det eneste du trenger å gjøre er å handle via Kickback i stedet for å gå direkte til den nettbutikken som du likevel hadde tenkt å handle hos. Prisen på det du kjøper forblir den samme, men du vil i etterkant få en «kickback» på ditt kjøp og din oppsparte kickback kan du veksle ut i gratis gavekort og gaver.

Om du ønsker å få kreditt/rabatt når du handler på nett så gå inn på linken under, så kan du velge og vrake i kjente nettbutikker og få kickback tilbake etter å ha handlet. Mye å spare på dette altså

Her kan du også se instruksjons video fra Kickback.no

Meld deg inn på Kickback i dag. Det kan fort svare seg

RABATTER.NO

Et annet sted du får rabatter er hos Rabatter.no

Dette er et nytt rabattkonsept der du får penger tilbake på kjøp i en rekke nettbutikker. Deres system gjør at du enkelt kan handle hos nettbutikkene de samarbeider med og motta rabattene på din PayPal konto eller bankkonto i etterkant av kjøpet. Her slipper du imidlertid innlogging, registrering eller daglige e-poster som ofte inneholder tilbud du ikke har interesse av. Og du får rabatten tilbake i kroner og øre.

Rabatter.no har nettbutikker i sin portefølje innenfor kategoriene : Bil, Data, Elektronikk, Erotikk, Finans, Helse og skjønnhet, Hus og hjem, Klær, Sko, Mote, Media og underholdning, Reise, Sosiale medier, Dating, Sport og Telekom

Alt du trenger å gjøre er å oppgi e-posten til din PayPal konto (anbefalt måte) eller din bankkonto i feltet for dette før du handler via lenkene på Rabatter.no. Har du ingen  PayPal konto, kan du skrive inn din personlige e-post og det vil opprettes en gratis PayPal konto automatisk når du mottar din første rabattutbetaling. Rabatten vil komme inn på din PayPal konto / bankkonto når de har fått beskjed fra nettbutikken om at ditt kjøp er godkjent. Utbetalinger skjer første virkedag etter den 1 hver måned. Rabatten kan du selvsagt bruke helt fritt enten den står hos PayPal eller du får den direkte til din bankkonto.

For en nøye innføring les mer om hvordan Rabatter.no fungerer

Du finner også en egen side hos Rabatter.no som inneholder rabattkoder, kupongkoder og tilbud som jeg skrev om i mitt forrige innlegg Tips til nettshopping .

6 kommentarer til «FLERE SMARTE TIPS TIL NETTSHOPPING»

  1. Bestilte hotell hos hotels.com på rabatter.no forrige måned og fikk penger 1. mai på paypalen min:) Nå kan jeg shoppe klær for de pengene!

    1. Så bra da 🙂 Lønner seg å følge med her i verden ser det ut til ja, absolutt noe jeg kommer til å gjøre meg bruk av fremover 🙂

  2. Hei Gladpris.com
    og Rabattpress.com er også to andre sider som man ikke behøver å registrere seg på når en handler. Jeg var innom den siden du snakker om men ble litt lettere forvirret over alt en måtte gjøre der inne for å få det til å fungere. Det er jo greit at en slipper å registrere seg men og oppgi paypalkontoen sin over nettet er vel litt drøyt synes jeg. Jeg bruker de to sidene jeg har nevnt over her og det fungerer som oftes bra, uten registreringer og kommer som regle rett til de produktenen som er omtalt og får Rabatten med det samme fra nettbutikken.

  3. jeg anbefaler at man sjekker med flere rabattsider, noen rabattsider for eksklusive rabattkoder, andre er mer oppdatert 🙂 en smart måte å gjøre dette på er å finne rabattkoden eller kupongkoden man ønsker på en side og bruke den på en side som gir kickback 🙂

    for øyeblikket er det http://nyerabattkoder.no som er min anbefaling.

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.