BARNEHAGESTREIK MY ASS NÅ ETTERHVERT ALTSÅ

 

Joda, jeg skjønner alle parter i denne streiken. Noen vil ha mer, den andre siden vil ikke gi mer. Og når man ikke blir enig, så er lovverket slik at man kan gå til streik. Og streik ble det jo også. Nå har jeg vært uten barnehageplass i en uke og Herre Jemini, jeg visste ikke at jeg tålte SÅ lite av mitt eget kjøtt og blod ….

6 dager, 18 timer i døgnet .. Ja, faktisk 18 TIMER, for hun sovner jo ikke før langt på kveld og våkner like tidlig som vanlig uten barnehage dosen med aktivitet. En 5-åring som er vant med å bli trøttet ut både fysisk og psykisk i barnehagen til daglig, kan bli til et skikkelig hespetre og langt på vei ta livet av en godt voksen mamma. Det er faktisk rett før nå kjenner jeg … 😉

Egentlig skulle jo det å ha barn hjemme vært en koselig affære, men når det er høyst ufrivillig og en skal dra de med på både jobb og i alle andre sammenhenger, så er det ikke så kos lenger. For 5-åringer kjeder seg, og de skal helst aktiviseres HELE tiden. Mitt eksemplar av arten tar i tillegg i bruk alle mulige sleipe triks for å bli lagt merke til og å få oppmerksomheten din. Nå etter snart en uke, så er det ikke særlig sjarmerende lenger …

Så nå håper jeg og tror på en løsning på denne streiken snart, så jeg kan få hverdagen min tilbake i normale former !!!

Dagens utblåsing der altså 🙂

 

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.