OG SLIK BLE NETTSHOPPING ARTIKKELEN I VG

Det tok litt tid å få ut bilder fra VG og ikke minst artikkelen, den må kjøpes på vg.no så jeg har tatt meg den frihet å ta bilde av selve avisen og legger ut her :

VG Helg Linda Haga og Jeanette Haga Holgersen

Var en smule engstelig når lørdagen kom og avisen var utgitt, men ikke mer enn at jeg glemte hele greien til litt ut på dagen. Orket ikke selv å åpne avisen først, så den måtte kjæresten åpne først .. 😉

Men, det ble ikke så aller verst. Ble ikke fremstilt som noen shopping maniac ihvertfall, og bra var det, for jeg følger meg ikke akkurat sånn heller 🙂

Men, at jeg shopper mer enn normalt på nett, det skal jeg ikke nekte for. Helt normalt for meg å handle på nett.

Selv om dette siste bildet er helt uvesentlig i forhold til artikkelen, så må jeg bare slenge det på. Bilde av en kjole jeg fant når jeg surfet på Kina sider her om dagen. Tenk at det er mulig å få tak i en slik kjole til en brøkdel av prisen man måtte betalt her hjemme. Denne ville jeg fått inn for omlag tusen kroner. Tror nesten jeg bare må bestille en bare for å ha hengende i skapet, eller kanskje ikke, hadde vel tatt hele klesskapet ….

 

 

 

 

 

         

2 kommentarer til «OG SLIK BLE NETTSHOPPING ARTIKKELEN I VG»

  1. Så gøy da! Avisa og greier 😉 Har dessverre ikke fått lest den. Hadde planer om å kjøpe vg (nyskjerrig vettu.hehe ) men med besøk og mye som skjedde i heimen så glemte jeg det. :S
    Å shoppe på nett er jo en fantastisk måte å shoppe på! I fred og ro kan man sitte og velge, gjøre research om man vil. Har aldri likt å gå rundt i butikker. Synes det er et ork. Men nettshopping deriomt, I’m in! 🙂

    1. Jada, var artig det der 🙂 Nettshopping er en fantastisk oppfinnelse ja, godt å høre at det er flere som meg der ute av «hokjønnet» som ikke elsker å gå rundt i butikker 😉 Følte meg litt «freak» der jeg stod i telefonen og ble intervjuet av journalisten. Og ikke så rent lite gnitalus. Måtte presisere at «jeg er ikke gniten altså» det er ikke derfor jeg er så opptatt av å spare kroner ved å handle på nettet, men seriøst, hvem gidder å handle fem hundre kroner dyrere om man vet at man kan få det billigere på nettet. Det er jo helt idiotisk. Men det er nå meg da 😉

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.