2 kommentarer til «DAGENS TIPS – FRA SKAP TIL LEKEHUS»

 1. Hei!

  Fant et gammelt innlegg av deg om at du skrøt luxushair opp i skyene, og skjønte at du hadde sveiset det på?

  Jeg har bestil meg clip-on extensions derfra, og skal be frisøren min klippe av clipsene og feste håret med keratin, slik hun gjorde med et annet extensions. Tror du håret fra luxushair tåler dette? Vask etter vask. Og føning. Et billig et jeg kjøpte ble ødelagt etter 1 vask.

  Takk for svar 😀

  Nora

  1. Hei 🙂

   Hvis du likevel skal sveise, ville jeg ikke kjøpt clip-on extensions derfra, men det helt vanlige nail håret som er beregnet for sveising med keratin fester på.
   Mine extensions derfra står på i ca 3 mnd. Masse lykke til 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.