DAGENS TIPS – VEKKERKLOKKE FOR PAR

Etter gårsdagens innlegg om den smarte vekkerklokken der du må sette bena på gulvet (matten) for å stoppe vekkerklokken, følger jeg opp med denne vekkerklokken for par.

Hadde jeg vært av den typen som sov lett og våknet av andres vekkerklokker, så hadde nok jeg trengt denne. Å dele seng med en som ofte skal opp til alle døgnets tider hadde da vært en utfordring og jeg hadde virkelig kjøpt denne. Men, nå er jeg heller en som må slås i hodet med noe hardt for å våkne, så jeg trenger den ikke 😉 Men, til dere andre kunne jo dette være en glimrende ide. Her kan du bli vekket uten at den andre våkner av alarmklokker og telefoner som kimer rett ved siden av deg 🙂

vekkerklokke for par

Denne fant jeg også hos Yanko Design

Én kommentar til “DAGENS TIPS – VEKKERKLOKKE FOR PAR”

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.