DAGENS TIPS – SMARTE PARFYMEFLAKONGER

Disse har jeg to av liggende i vesken til enhver tid og de blir fyllt om og om igjen etter som det er behov for det. Har aldri hatt noe mer genial parfymeflakong.

Jeg må innrømme at første gangen jeg hørte om parfymeflakongene igjen nå i voksen alder så fikk jeg flashback til 70-tallet da dette var svært populært. Forskjellen på den tidens flakonger og de jeg viser dere her i dag er at 70-tallets var store, de var vanskelige å fylle mens disse er super enkle å fylle og tar minimalt med plass. De inneholder også så lite at man kan ta dem med i håndbagasje på fly. Genialt rett og slett

De finnes i fargene grå og rosa og ser slik ut :

Travalo parfymeflakong

De finnes i nettbutikken www.woweffekt.no

Her kan du se hvor enkelt de virker :

Travalo Parfymeflakong

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.