DAGENS TIPS – GENIALE KRYDDERHYLLER TIL KJØKKENET

Vi har lenge sett etter en krydderhylle som er funksjonell, som ikke tar opp en hel skuff som vi har hatt til nå og som tar seg sånn passe ut på kjøkkendisken.

Det er mange å velge mellom, alt fra gammeldagse i tre til fancye i børstet stål med egne glass. Vi ville imidlertid ha en krydderhylle der vi kunne bruke de originale glassene fra butikken for å slippe å helle over og skrive på navn osv osv, noe som aldri ville blitt fulgt opp. Og for ett par uker siden så fant vi det vi hadde lett etter, på nett selvsagt. Det ble Googlet i det vide og det brede og til slutt fant vi denne fra England. Ikke billigste sort akkurat, og vi fant ut at vi måtte ha to da hver tok 18 glass og vi har MYE krydder, men vi er bare så fornøyd med disse to at det kunne ikke blitt bedre

Hver hylle kan dras ut og vippes ned, slik at en finner alle krydderglassene

krydderhylle hylle ute

Slik ser den ut når den er lukket

Krydderhylle lukketFor de som ønsker å skaffe seg slike krydderhyller, så er det bare å søke på Spice Stack på for eksempel Ebay 

11 kommentarer til «DAGENS TIPS – GENIALE KRYDDERHYLLER TIL KJØKKENET»

 1. Hei Linda 🙂
  Jeg ville bare takke deg for at du delte linken med oss som var interessert i krydderhylla 🙂 Jeg har bestilt på e-bay (takket være deg!) og min kom etter en uke! Jeg er strålende fornøyd og ville bare dele det med deg 🙂 Tusen takk igjen! Selv små ting kan glede mye 🙂 🙂 God påske fra meg! Hilsen, Amra

  1. Hei 🙂 Så bra at du fikk ta i 🙂 De har vært helt fantastisk å ha på kjøkkenet. Må være ett av mine beste kjøp noensinne tror jeg 🙂 Slutt på krydder skuffer og andre såkalte «lure» løsninger
   Riktig god påske til deg og dine også 🙂

  2. Hei! Har selv vært interessert i denne hylla. Kan jeg få vite hvor mye det ble i frakt og om det ble utgifter til fortolling?
   Hilsen Hilde

   1. Hei 🙂 Nå husker jeg ikke beløpet i farten når jeg kjøpte. Dersom du bestiller gjennom ebay, er det pris inklusiv frakt du får oppgitt når du betaler. Beløpet er større enn momsfritt inn til Norge, så du må regne med 25 % mva på produktet når du skal hente ut pakken på posten. Er du heldig så får du ikke dette, men blir pakken din «obset» så skal de ha mva og gebyr (ca 100,-) for inntolling til landet. Slik at om hyllen koster kr. 500,- så må du regne med ca 225,- i tillegg for mva og gebyr for inntolling til landet

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.