TELEFONSELSKAPENES SKJULTE AGENDA

bruk telefonen mindre

Etter å ha reklamert for MER bruk i mange år, prøver nå telefonselskapene å snu denne trenden til det motsatte – Nå skal de ha oss til å bruke telefonen mindre ….

Hvorfor tror dere ?

Reklamene som surrer og går nå har samme budskap – Legg bort telefonen og bli mer sosial – Dette er selvsagt en fornuftig ting å gjøre for oss alle – Men jeg tviler på at telefonselskapene har de samme noble intensjonene fordi om budskapet er nettopp dette

Her er ett eksempel fra One Call – Det er godt med en pause fra mobilen i blant

Her ett eksempel fra Chess :

Grunnen til denne plutselige interessen og bekymringen for at vi bruker telefonen for mye og får mindre tid til andre ting i livene våre er selvsagt at nå er det meste inkludert i abonnementene. Telefonselskapene tjener ingenting på at du ringer veldig mye, sender massevis med SMS eller surfer som en gal på internett. Det meste ligger inkludert i abonnementet du allerede har. I tillegg er linjene sprengte – Vi bruker datamengder ut av en annen verden og det krever mye av linjene til teleselskapene og koster dem masse penger å utvide/oppgradere. Så DEFOR vil de at du skal ta en pause fra mobilen i blant 😉

 

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.