TIGGENDE INTERIØRBLOGGERE OG ANDRE BLOGGERE

woweffekt logo silvia lampe alltid gratis frakt

 

Vi driver nettbutikken www.woweffekt.no og har masse fristende varer for skrivekåte interiør bloggere og andre bloggere der ute i Norge

Det mangler ikke på henvendelser fra interiør bloggere som ønsker å få tilsendt varer gratis mot å skrive et lekkert blogg innlegg om varen våre – For det er faktisk slik blogg verdenen fungerer om du ikke visste det fra før ..

Når en blogger velger å skrive varmt om et produkt, er det som regel fordi de har fått dette gratis produktet fra leverandør nettopp for å skape blest om det

De mest populære varene hos bloggere som kontakter oss er
VITA lampene våre

 

samlebilde vita lamper 1

og Selskapsartikler som her :

 

pom pom selskap

Nå selger heldigvis produktene våre seg selv gjennom vår egen markedsføring, men det er ikke til å komme fra at vi i starten lot oss friste av både kjente bloggere og eventbyråer som lovet gull og grønne skoger om de fikk gratis produkter fra oss. Det skulle markedsføres både her og både der og vi ville ha SÅ mye igjen for det

Vi gikk på den blemmen noen ganger og så var det bom stopp på gratis produkter til kreti og pleti

Vi leverte blant annet varer for nærmere 10.000 til et kjendisbryllup og deres bryllupsplanlegger i 2013 – Et par bilder var det vi fikk ut av det samarbeidet. Det skulle komme bestillinger og det var SÅ mange brylluper i emning både i inn og utland som hun kunne levere til fra oss. De eneste henvendelsene vi fikk var når bryllupsplanleggeren ønsket nye gratis produkter til nye bryllup. Vi fulgte litt med etter vi stopper leveransene fra oss og ser at det har fortsatt med nye leverandører som også leverer gratis ting. Selv tar hun sikkert full betaling fra sine kunder for produktene hun hanker inn gratis fra ymse leverandører. Jeg tror ikke de er informert om at de er skaffet gratis til veie via lurte leverandører. En skikkelig blodigle der altså

Vi har levert produkter til en kjent kakeblogger som skulle gi ut en ny bryllupsbok – Varer for ca 2000,- gikk ut døren og vi ventet spent på resultatet. Der fikk vi et Instagram bilde  hvor det ikke en gang kom frem at produktene kom fra oss. Tror vi ble nevnt med en linje i boken …. Det vrimler av bilder hos bloggeren med bilder av alle typer produkter fra alle typer leverandører og de får antakeligvis samme behandling som vi fikk. Kjente fjes som skor seg på leverandører som lar seg lure

Vi har levert fest stæsj  til en verdi av ca 3.000,- til en annen kjent blogger som skulle arrangere selskap og lovet massevis av bilder og blogg innlegg. Det endte opp med et Instagram bilde og ikke noe blogginnlegg – Lite å få ut av det også altså – Igjen gratis ting til hus og hjem

Daglig tikker det fortsatt inn nye henvendelser fra bloggere som vil skrive om produktene våre i bytte mot gratis produkter – små og store aktører i markedet – men nå får de et høflig nei

Det er nok mange som har gått på denne blemmen av nettbutikker og andre leverandører av produkter – Er du en av dem ?

 

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.