LITT OM MEG


Litt om meg : Jeg er bosatt på Askøy utenfor Bergen, har to døtre Jeanette og Isabell. Jeg er samboer med verdens herligste mann.

Jeg og samboeren har siden 2012 drevet www.woweffekt.no sammen og bloggen bærer også litt preg av det. Jeg prøver å få tid til å blogge om litt andre ting innimellom også. Mest om ting jeg kommer over på nett som jeg finner verdt å dele med de som vil lese. Det går mye i kategorien DAGENS TIPS siden jeg har stor sans for gjenbruk, kreative løsninger og ideer.

Så det er bare å følge med fremover.  Jeg håper du kan finne noe av interesse her inne, legg gjerne igjen en kommentar om du finner noe du liker, ikke liker eller har info å komme med om temaet som blir skrevet om, da blir jeg veldig glad 🙂

KONTAKT

Om du ønsker å komme i kontakt med meg utenom kommentarfeltet, så send meg en
e-post på linda.haga@woweffekt.no

8 kommentarer til “LITT OM MEG”

 1. Hei, hvordan er det gått med behandlingen din i Danmark ? Jeg har fått påvist modic i ryggen og lurer veldig på om behandlingen hjelper.

  Mvh Emily Holthe

  1. Hei 🙂
   Det kommer et oppfølgings innlegg på bloggen enten i dag eller i morgen. Jeg venter på noen tilbakemeldinger fra Modic klinikken som jeg gjerne vil ha svar på før jeg skriver det.
   Men jeg kan røpe så mye at jeg er mye bedre – ca 80 % bedring i forhold til slik jeg var før jeg begynte behandlingen. Avsluttet tablettkuren onsdag denne uken men det kan slik jeg har forstått det
   bli bare bedre fremover. Så får vi se hvor mye ryggen vil tåle av belastninger. Jeg er i hvert fall optimistisk så langt 🙂

 2. Hei
  Veldig spennende å lese om det du har opplevd, det gir nok mange nytt håp! Har fått modic 1 etter prolapsoperasjon. Har hatt mye smerter i etterkant, har fått beskjed om at 2-3 mnd med fysio og trening på ryggpoliklinikk vil gjøre susen og at det sannsynligvis vil «brenne ut». Jeg har mine tvil desverre Har du Mail adresse for å kontakte klinikken, den oppgitte siden er fremdeles ikke tilgjengelig. Vet du hvor mye denne behandlingen har kostet deg? Og fikk du noe dekket av det norske helsevesenet?
  Mvh Kjersti Lilletvedt

  1. Hei 🙂 Ta kontakt på e-post : modicklinikken@outlook.dk
   Totalt med reise og behandling kom det vel på rundt NOK 12.000,-
   Det med at det vil «brenne seg ut» er noe som har vært sagt i alle år, men som Modic Klinikken og Hanne Albert har sådd tvil om
   Dette er en bakterie som ikke kommer ut igjen og som bare vil fortsette å gjøre skade om det ikke behandles (i følge modic teorien)
   Ta kontakt på e-posten over så kan de veilede deg videre – Lykke til 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Litt om alt mulig

%d