DAGENS / MORGENDAGENS PROSJEKT – ISLYKTER

Når det nå likevel er så kaldt ute (nærmere -10) vil jeg utnytte det til noe positivt. Kom på her om dagen et gammelt triks om å lage islykter (dette gjorde vi som barn husker jeg) Bare at nå har jeg laget til noen litt større varianter. Brukte 2 vanlige bøtter og fylte disse med varmt vann (fryser fortere da) med en mindre blomsterpotte fyllt med vann oppi der igjen. Hadde rød konditorfarge oppi den ene lille. Utfordringen var å få disse mindre blomsterpottene til å flyte i midten (noe jeg måtte løse med tråd og klesklyper ;-)) Laget også noen litt mindre, og nå står alle sammen ute i vinternatten og blir forhåpentligvis til flotte islykter som jeg kan ha i inngangspartiet i morgen. Kommer tilbake med bilder av dette i morgen når de er klare og nattefrosten har gjort hele jobben for meg. Spennende :-))

Én kommentar til “DAGENS / MORGENDAGENS PROSJEKT – ISLYKTER”

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.