Mormors kniplinger og heklerier

For noen dager siden fant jeg frem alle de små hekledukene og kniplingene som min mormor har laget til meg i sin tid. De strøk og stivet jeg og i dag har de blitt hengt opp i altandøren på kjøkkenet. Så nå henger de der som store snøflak til pynt til jul. Greit med gamle ting som kan hentes frem igjen. Man får både glede av det og ikke minst er det HELT gratis

2 kommentarer til «Mormors kniplinger og heklerier»

  1. Vet du, dette har jeg tenkt på selv mange ganger, men så finner jeg ikke igjen alle de gamle heklebrikkene…. Neste gang jeg er på loppemarked, da… 🙂

    Flotte lenker & tekster du har lagt ut hos meg nå. 1000 takk!!!

    1. Det var et svare strev å få hengt dem opp med gøtt, men det var verdt det 🙂 Du får bare finne noen på loppis om du ikke finner de igjen, jeg måtte lete vel og lenge før jeg kom på hvor de befant seg, men som du ser fant jeg dem til slutt 🙂 Deling er bare gøy, takk i lige så 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.