EN ANNEN VERSJON AV ISLYKTER

Islykter kan du lage i alle mulige versjoner. I bøtter som jeg tidligere har laget bilde av her på siden, i små plastbegre og i ballonger som jeg har gjort i dag. Du fyller ballongene med vann som om du skulle laget vanlige vannballonger fra springen. Du kan variere størrelsen med hvor mye vann du fyller dem med. Legg dem i fryseren eller ute om det er kaldt nok til det. Kunsten er å ikke la dem ligge FOR lenge. De skal ikke bli gjennomfrosset, det må være et «hulrom» inni balongen med vann for å få en åpning til lys. Jeg lot mine ligge litt for lenge denne gangen (15 timer) , men de fleste gikk an å bruke likevel, det var kun de minste som var gjennomfrosset. Når de er ferdig frosset, klipper du av knuten på ballongen, fjerner denne og heller ut det vannet som er igjen inni isen, og voila så har du en lykt. Lykke til. Her er bilde av mine som jeg tok ut av fryseren i dag :

 

Dagens julesang :

3 kommentarer til «EN ANNEN VERSJON AV ISLYKTER»

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.