JULEHJERTET TAR ENDA LITT MER FORM

Da var de to «ekte» englene kommet med (Jeanette og Isabell)

Julehjerte

så nå er det vel bare litt blonde så er «kunstverket» komplett. Og så var det å finne en verdig plass til det. (Og bare for å ha sagt det, dette var altså Sølvi sin gode idè, det med å henge bilde av mine kjære på hjertet) Da var det selvsagt mine to englebarn  som fikk plass her. Skal gjerne finne noe annet enn julete å henge på hjertet resten av året, kanskje vi kan bruke det til å henge alle de ørten parene med solbriller på ?? Da blir nok den mest praktiske plassen gangen, og så er det bare å «grebbe» et par på vei ut døren. Luddigt 🙂

Nå har jeg registrert meg

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.