BLÅBÆRDESSERT MIDT I JULESTRIA

Vi har en «hemmelig» oppkrift her i heimen (som vi liker å kalle det). En oppskrift som mannen i huset fant på nett, serverte og har gjort stor lykke med i mange sammenhenger. Den heter egentlig Vinterkyss.

Jeg ELSKER denne desserten, og det har mange andre gjort også som har fått smake den i løpet av de siste par årene.

Fikk forespørsel om oppskriften senest i dag, og kan legge den ut her (selv om den  er topp hemmelig altså) 😉 For den observante leser så står det i avsnittet over at oppskriften er funnet på nett (nærmere bestemt på dinmat.no), så veldig hemmelig er den ikke.

Men den er utprøvd og har vært en stor suksess, så her kommer den

Ingredienser:

300 g  blåbær
100 g  sukker

krem:

3 dl  kremfløte
250 g  tyrkisk yoghurt (På Askøy fås denne kun på Meny og ICA)
6 ss  sukker


kilde : dinmat.no

Framgangsmåte:

Rør (tinte) blåbær inn med sukker.

Framgangsmåte krem :

Pisk fløten stiv sammen med sukker. Rør inn yoghurten.

Fordel blåbær i egnede glass eller boller, og ta kremen oppå.

Dette kan gjerne stå kjølig i noen minutter eller timer.

 Topp desserten med et dryss av hakkede pistasjenøtter.

Fantastisk rett og slett (men mektig) 🙂

3 kommentarer til «BLÅBÆRDESSERT MIDT I JULESTRIA»

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.