GAMLE BLIKKBOKSER BLIR TIL PYNT / PENNEHOLDERE

På juleverkstedet som vi hadde på Huset for vel en uke siden, så lanserte Sølvi ideen med å pynte blikkbokser med servietter og bånd. Glimrende idè tenkte jeg og tok med meg både blikkbokser og alt det andre jeg trengte for å lage dette.

Hun laget noen riktig fine bokser, men jeg kom aldri så langt at jeg fikk begynt på mine.
Nå er boksene mine ferdige og jeg synes de ble riktig fine, de skal få sin plass på det nye hvite  skrivebordet på kontoret.  Med grå vegger og hvite detaljer ellers skal de skli rett inn i miljøet.

Legger med ett bilde med blitz og ett uten. Jeg ble helt fasinert over fargeforskjellene i de to bildene.

Penneholder av hermetikkbokser

 

Penneholdere laget av hermetikkbokser

Så nå må nok den blå penneholderen i keramikk som eldste datteren laget på skolen i sin tid,  vike plassen for 4 nye «moderne», gjenbrukte blikkbokser,  beklager det Jeanette 🙂

FREMGANGSMÅTE :

Kjempe enkle å lage.

Du tar bare tomme blikkbokser i de størrelsene du har og vil bruke, vasker dem og fjerner papiret som er på dem. Jeg brukte spraylim, men du kan helt sikkert bruke annen lim også.

Jeg delte serviettene, slik at jeg hadde bare det ytterste laget på servietten, og la det på når limet var ferskt (det tørker fort så du må være litt kjapp med dette) Var ikke så lett å unngå at det ble litt bobler, men klarte å unngå det de fleste stedene. Servietten er tynn, og når den får lim på seg blir den ganske lett å rive, så vær litt forsiktig med å skyve for mye på den i limet.

Så kjøpte jeg bånd på den lokale butikken To damer og limte disse på i topp og bunn.

Kunne sikkert pyntet de med mer bånd og perler og det fantasien måtte komme opp med, men jeg ville ha dem enkle siden de skal stå i et litt minimalistisk rom. Nesten gratis, hjemmelaget og gjenbruk. Kjempegod idè fra Sølvi der altså.

Dagens julemusikk Mariah Carey

6 kommentarer til «GAMLE BLIKKBOKSER BLIR TIL PYNT / PENNEHOLDERE»

  1. Lekker 🙂 Jeg bare ELSKER blikkbokser, det har du kanskje skjønt…
    1000 takk for at du delte dette hos meg! Artig at det «virker» liksom, for andre å legge inn sine gjenbruks-ideer.

    1. Takk 🙂 He he, ja jeg så det ut av siden din ja 🙂 Dette tipset fikk jeg forresten av en venninne når vi skulle ha juleverksted i desember, så er ikke helt min ide, men noen steds må det jo komme fra 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.