ÅRETS JULETREJAKT

I morgen skal vi i Åsebøskogen (Åsebø Juletreskog) og hente årets juletre. Det er en koselig tur, og spesielt nå når det er nysnø ute. Gapahuk med kaffe kokt over bålet, gløgg, saft og pepperkaker fikk vi servert sist vi var der og hentet tre  for to år siden og det var kjempekoselig. Ingen stress og mas og jeg kan finne mitt «perfekte» tre i «freden og roden» 🙂 Kan anbefales på det sterkeste 🙂

La letingen etter juletre begynne
Isabell og bestefar tar en velfortjent pause i juletreletingen

Er en tre-åring som også gleder seg til å hente tre i skogen. Hun skal til og med på nissefest der før på dagen, siden barnehagen er så heldig å ha «eieren» som «barnehagetante» der. Det blir sikkert kjempekjekt og veldig stemningsfullt nå når det ligger snø.

Håper de får en kjempeflott nissefest og at jeg finner treet mitt.

Her er juletredrømmen :

Det perfekte juletreet

Så får vi se i morgen da, hvor tett opp til drømmen vi kan komme 🙂 God juletrejakt til dere som enda ikke har funnet deres tre 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.