JULEHJERTENE MED MOSE HAR FÅTT SIN PLASS

Julejertene som jeg fylte med mose og kongler har nå fått sin plass ute i inngangspartiet sammen med en stor rot som vi har funnet ute i naturen og tre søte nisser som dekorasjon. De hadde fått seg et lite melisdryss etter nysnøen som kom natt til i går.

Nå står de der hvor jeg kan se dem hver gang jeg går inn og ut av huset, koselig syn

Julehjertene har fått sin plass for julen

 

I dag må jeg også igang med å lage nye islykter til inngangspartiet og rundt omkring i snøen utenfor huset. De jeg laget sist måtte gi tapt for mildværet vi hadde i uken og smeltet ned til det bare var bunnen igjen før det ble kaldt igjen. Det var ganske fasinerende og se på dem dag for dag, de ble tynnere og tynnere, til slutt var de som det tynneste kinaporselen.

Så i dag blir det satt ut både bøtter og mindre krukker og bøtter og ballonger og det jeg kan komme på, så har jeg nok noen fine islykter å sette lys i søndag kveld.

I dag blir også juletreet tatt inn i stuen, så det kan få rettet ut sine flotte grener og bli klart for pynting og lys i morgen. Det er vel ikke for tidlig det vel ??

Min sambo holder på med montering av ny ventilator på kjøkkenet, med tilhørende bygging av kasse så røret kan gå ut i veggen istedet for opp til taket (2 etg. opp) så det medfører litt rot, sagspon og diverse. Så litt ekstra støvsuging og vasking må jeg vel også regne med i dag 🙂 Men det blir verdt det, det opplegget vi har hatt på kjøkkenet til nå har fungert dårlig, hele kjøkkenet må vaskes fra topp til tå når vi kommer over nyttår (ikke noe jeg begynner på nå før jul, tror jeg ….)

Krumkakene har jeg fått «smelt sammen» i dag også, måtte le av meg selv der jeg stod. Synes egentlig det er grådig kjedelig å stå og steke vafler, krumkaker og annet som tar tid og som man ikke kan gå i fra. Så, i dag tok jeg liksågodt med meg strikketøyet ut og stod der og strikket mellom kakene, god utnyttelse av tiden 🙂

Det ble da en liten bukett krumkaker, det får holde til jul

I kveld skal mor og far i huset på den årlige nissevennefesten og kostyme er bestilt av min sambo og skal hentes på posten i dag (min sambo som har bestilt i år og jeg aner ikke hvilken kjole han har plukket ut enda, så det kan jo bli et spenningsmoment) Mulig jeg må komponere noe selv om det blir helt uaktuelt å bruke den kjolen. Uansett er det tid for å slå ut håret og kose seg i kveld, så får vi heller bli litt reduserte i morgen. Nå er vi jo godt ajour til jul, så stresset har sluppet taket, fra nå av blir det bare kos

Ha en strålende helg alle sammen 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.