DETT VAR DETT.. JULEN ER OVER OG JEG GJØR MEG KLAR TIL ET NYTT ÅR

Da var julaften og begge juledagene unnagjort og de fleste sitter igjen stappet til bristepunktet og mange opplevelser  (og gaver) rikere om enn med en noe mer slunken lommebok. De fleste har sikkert spist mer på disse  3 dagene enn i hele resten av desember, og tanker om årets nyttårsforsetter har nok allerede begynte å ta form.

Mine nyttårsforsetter begynte ihvertfall å ta form allerde etter å ha lagt seg som en «tønne» på julaften og 1 juledag. Men kroppen sa selv stopp natt til 2 juledag, da var det en «neger» som kom til meg mens jeg sov (jeg og mine merkelige drømmer) og varslet om at nå er det på tide å komme seg ut av sengen og ut på badet. I det jeg åpnet øynene skjønte jeg hva som var i ferd med å skje. Så, jeg har da tilbragt hele 2 juledag med å løpe fra sengen til badet, til jeg fant ut at jeg lik så godt kunne legge beslag på det ene badet og bli der til det var overstått.

Trenger vel ikke gå i detalj, jeg kaller det bare omgangssyken v 2.0, siden jeg var borti det allerede lille julaften. Så nå er jeg ikke stappa lengre og selv om jeg godt kunne klart meg uten denne dagen og jeg gikk glipp av både en frokost og et middagsbesøk med min familie som jeg ikke har sett i hele julen (og dermed muligheter for å bli ENDA mer stappa) så føles kroppen nå langt bedre. Kjennes ut som jeg har mistet 3 kilo allerede..

Så jeg har fått meg en real kickstart på nyttårsforsettene mine som er å gå ned de hersens 6-7 kiloene som jeg aldri bli kvitt. Hjelpe meg for et åk… Jeg har gått på turer i fjellet daglig, trent som en galning hver eneste dag, spist minimalt, ingenting hjelper. Hva skal en stakkar da gjøre ??? Å gå og draske på de der 10-12 margarinpakkene på kroppen er uaktuelt. 

 Jeg har til og med vært innom tanken på fettsuging, men tanken på de glimtene vi har sett på TV om dette, har fått meg til å glemme det alternativet igjen rimelig fort.

Så det eneste jeg har funnet ut hjelper på meg er sultestreik. Om jeg spiser en ert til frokost, en til lunsj og en til middag er det gjerne håp… Jeg skulle vært utplassert på en øde øy a la Robinson ekspedisjonen, da hadde jeg nok blitt kvitt de siste kiloene, men de hadde jo kommet like fort tilbake når jeg returnerte til sivilisasjonen, så hva er vel da vitsen ??

Så det blir en liten sultestreik igjen fra og med 3 januar kombinert med hyppig frekventerte fjellturer, så får vi se hvor det bringer meg denne gangen. Forhåpentligvis til målet (alle gode ting er 3 er det ikke det de sier ? for min del må det vel bli alle gode ting er TJUE 3 😉

Her er «mine før og etter bilder», slik jeg ser det for meg

FØR (dvs nå) Forfra ser jo ikke dette så aller verst ut, men sett fra siden og ikke minst i sittende stilling, er det ikke like verst…

 ETTER (dvs mars 2011 ca)

om du vil prøve selv, så gå til denne linken

Ah, det skal bli deilig å kunne slenge på seg hva det måtte være av klær, uten å ta hensyn til de 10-12 margarinpakkene som skal dekkes til..

Ønsk meg lykke til da, for jeg vet jeg kommer til å trenge det .. 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.