HÅNDBALLMAMMA PÅ TUR

Det vanket nå 10.000 kroner til Tertnes for sølvmedaljen, sikkert en sjekk Jeanette ville hatt med seg som skulle fly direkte til London på shopping 😉
BT har også en sak i sin nettavis
BA har også en sak i sin nettavis

 

I dag tidlig satte jeg meg på flyet for å overvære NM-finale for jenter 20 (junior) mellom Tertnes og Byåsen.

I vesken hadde jeg to sauebjeller (med tape på så jeg skulle slippe å høres ut som en bjellesau helt fra Flesland til Spektrum) og supportersjal fra Tertnes. Var litt spent på om sauebjellene gikk igjennom sikkerhetskontrollen, da de jo ikke kunne vite om jeg var en Mc Gyver som kunne klippet opp metallet og funnet opp et finurlig drapsvåpen av dem, eller jeg kunne rett og slett slått noen i hodet med dem, men det gikk fint, jeg så antakelig ikke ut som noe Mc Gyver emne (vet ikke om jeg skal ta det positivt eller negativt)… hmm

Rett på flytoget og straka vegen til Spektrum. Regnet med fulle hus, men der var det glissent gitt. Men, men det fylte seg opp litt etter litt og vi var til slutt en flott gjeng Bergensere som heiet på Tertnes.

Spillemessig så var de vel ikke på topp i dag Tertnes, tror det ble bom på 5 av seks straffer, en haug med tekniske feil, masse bom på mål, dommerne var overhode ikke på vår side og Byåsen satt vel 80 % av alle sine sjanser, så da endte det med et 7 måls tap.
Om det kan være noen trøst så tror jeg vi vant 2 omgang. Den ble langt bedre enn 1 omgang sett med Tertnes øyne.

Så var det å gå og vente på datteren som aldri kom, hadde kjøpt mat og drikke og billett på flytoget siden hun skulle reise med meg til flyplassen. Gikk vel en time rundt om Spektrum og tok bilder, vaste litt i butikker.

Men, så skulle ikke hun avgårde likevel før litt senere, så da ble det tante Henreiette som overtok maten, så da kan du ha det så godt Jeanette 😉

Flytog og stille kupe til Fornebu måtte jo bare ende med at jeg sovnet, utrolig behagelig å reise med sånt lyntog. Kunne reist langt jeg med sånt tog uten at jeg merket det engang..

Så var det take-off igjen, kom på allerede når jeg reiste ned at jeg hater take-off.  Nå skal det sies at jeg i utgangspunktet ikke er særlig glad i å fly, men jeg flyr så skjelden at jeg glemmer det mellom hver gang. Take-off tar utroooolig lang tid, det tar aldri slutt og når du nesten tror at det er over så kjennes det ut som om flyet er på vei ned igjen. Er overhode ikke trygg før det sier «ding» over hodet mitt og ting «flater ut». Fra da av glemmer jeg at jeg er i et fly så da går det greit, selv landing er helt okay. Merkelige greier det der.

Flyturen hjemover var like behagelig som til Oslo, selv om flyet nå var stappa fullt med familier som returnerte fra sine respektive juleferier rundt omkring i landet. Det hylte fra den ene seteraden etter den andre. Det er i sånne tilfeller jeg er  fryktelig glad for at jeg har en sånn «av-knapp» jeg kan trykke på som det står OFF på og så sover jeg. Våknet i det jeg hørte pappaen til jenten i nabosetet si at «nå skal vi lande».. Så der hadde jeg sovet meg gjennom hele flyturen, genialt, to fluer i en smekk eller hva det nå heter..

Og så til billettautomaten for å betale ut bilen. TOHUNDRE OG FEMTIKRONER skulle den ha for å slippe ut bilen min igjen. Gud hjelpe meg.

Jeg som bare skulle en kjapp tur på håndballkamp, kom hjem igjen 1.705,- fattigere (fly 1050,- flytog 170,- hver vei, billett til spektrum 65,- og parkering 250,-) dyreste håndballkampen jeg har sett, de kunne nå ihvertfall ha vunnet da til den prisen 😉 Neida, nå bare tuller jeg altså, men tror det må bli Haukelandshallen heretter. Om jeg skal fly etter Tertnes igjen, så blir det litt lengre borte og så BLIR jeg litt lengre borte også når jeg først er i gang.

Men alt i alt en all right tur, det må jeg si 🙂

Mens jeg gikk og ventet på min kjære håndballspillende datter en time i minus 15 grader (som forøvrig etter en times venting skulle reise seinere likevel…) så fikk jeg da tatt noen bilder av smått og stort rundt hallen

Rart bygg dette

Mens jeg gikk der og tok bilder, kom en av "Oslos løse fuler" bort til meg og kunne med stor innlevelse fortelle at ikke EN murstein var lik på dette bygget, nå var ikke kilden helt "pålitelig" eller nyktern for den saks skyld, men det er godt mulig han har helt rett i det ....
Og på motsatt side har vi Plaza..
Hang noen klesplagg her og der i trærne, en ny sånn heng BH-en din i trærne, bare at nå er det annet tøy... ??

Nå i kveld gjenstår det bare å finne frem nyttårsstasen til STYLING og FOTOGRAFERING i morgen. Kanskje det lekker ut et bilde eller to her i løpet av helgen, vi får se..

Ha en fortryllende nyttårsfeiring i morgen alle som en, takk for det gamle og
GODT NYTT ÅR !!!

Snakkes neste år 😉

Her kan du også lese alt om NM Finalene til seniorene
Her kan du også besøke noen av sponsorene til Tertnes : Toro Sparebanken Vest VennebyenAxaG-sportFRAMO
Sølvjentene til Tertnes NM Junior 2010 - les saken

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.