DET ER FAKTISK MIN BIL JA …..

Til å være jente er vel jeg sånn «bittelitt» over snittet mer interessert i biler enn andre i min målgruppe. . Bil er ikke for meg å komme seg fra A til B, et fremkomstmiddel. Biler har alltid vært HOT hos meg. Ikke det at jeg KAN så forferdelig mye om biler, men jeg LIKER biler 🙂

Å snu seg etter en bil : Dette er en sånn typisk guttegreie, men ser jeg noe fint på veien eller på parkeringsplassen får jeg fort nakkesleng, selv om jeg prøver å være så diskret som mulig og ikke virke FOR interessert.

Kommer det en AUDI S8 i riktig utgave og årsmodell kjørende. Eller, kjørende blir ikke det riktige ordet for å beskrive denne bilen. Jeg har aldri klart å sette ord på det å se en S8 som beskrevet over komme «sigende» , det er noe tungt, sexy, maskulint og rått som er vanskelig å forklare. Det er sikkert «noen» der ute som skjønner hva jeg mener, men flertallet vil sikkert bare rynke på nesen og ikke skjønne noenting.

Bare lyden her gir «fuglehud» og yter egentlig ikke bilen rettferdighet i forhold til å se og høre den «live»

Det samme gjelder kraftige amerikanske biler, men de må være svart eller være en ekte «Eleanor Mustang», ha den rette looken og den rette V8 som gjør at hele bilen nesten står og rister på tomgang. Litt sånn gangsterlook. Grrrrrr… 🙂

Og de må høres ut omtrent som dette :

Og ja, jeg vet det er litt harry, men litt harry må man få lov til å være synes nå jeg 😉

Så om jeg noengang skulle være så heldig å vinne i LOTTO, eller noen helt plutselig satt inn noen ekstra millioner på kontoen min, er det to biler som skal inn i den da nye garasjen min, pronto.

I dag kjører jeg en skikkelig lightutgave av det jeg regner som «feit» Audi (S8), nemlig en Audi A6 Avant. Praktisk, motor som klarer det meste til hverdags og på småturer og sånn passe pen å se på (synes jeg da) og selvfølgelig svart… Hadde jeg hatt en smule fornuft i hodet når det kommer til bil, burde jeg antakelig kjøpt meg en Toyota et eller annet til en 100.000 lapp som du må slå ihjel for å få til å stoppe, det hadde vært mye mer økonomisk og fornuftig. Men, jeg er nå ikke engang fornuftig når det kommer til bil, kun lommeboken som setter begrensninger der i gården..

Nå har jeg hatt denne bilen i snart 3 år og begynte å bli passe lei av alle kommentarene jeg får (spesielt av mannfolk i 45-60 årene) ang bilen ..(om det da er en tørr og fin dag og bilen er nyvasket og nypolert). Mannfolk er flinke å komme med komplimenter når det gjelder bilen din, det skal de ha . Da kommer det sånne kommentarer som : «fin bil du har der», fikk du lov å låne den av mannen i dag ?» eller «Har du lånt mannen sin bil i dag ? «Han tiltror deg det altså ??» Himmel, hvilket årtusen lever vi i ???

Så antakelig når jeg kjører rundt i min Audi A6, så tenker en stor prosentandel uten at de egentlig tenker over det at : Jadda, hun har lånt bilen til mannen/samboeren ..

Jeg blir så provosert, neida eller joda, oppgitt er vel rette ordet. Så da bestemte jeg meg for å gjøre noe med den saken. Jeg gikk inn og fikk laget mine egne klistremerker som det står følgende på :

Så kan ihvertfall de som kjører bak meg eller går forbi bilen få med seg, at det er faktisk MIN bil og ikke NOEN andre sin (banken sin litt da men det tells ikke..)

Og sånn er det med den saken 🙂

Har noen flere klistremerker på lur om noen andre i «min situasjon» vil ha et bak på bilen 🙂

5 kommentarer til «DET ER FAKTISK MIN BIL JA …..»

 1. haha, tøffe damen! 😉

  Jeg er kanskje ikke like bilinteressert som deg, men jeg snur meg da etter biler, jeg også, og spesielt biler som skiller seg litt ut i mengden. Enten det er veteranbiler, eller digre kolosser som brummer litt ekstra, så snur jeg meg altfor lite diskrè, og stirrer, og tenker på hvem det kan være som eier en slik type bil.

  Åpne biler har jo den fordelen at man kan se hvem som er eieren, og da ser jeg langt etter disse, og tenker at jasså, har mannen endelig fått tak i noen Lotto-millioner nå? 😉

  hehe, pleier du å delta på bilmessen som blir holdt i ….var det Lillestrøm?….hver oktober, eller noe sånt? Mye artig å se, kan jeg tenke meg. 🙂

  1. He he, godt at det er flere som snur seg etter flotte biler 🙂 Og for alt du vet var det gjerne kona sin bil han kjørte han som du lurte på om hadde fått tak i noen lotto millioner 😉
   Så langt som til bilmesser har jeg ikke kommet meg enda, men har vært på en del bilutstillinger og AM-Car treff rundt omring i utlandet når vi har vært der, har vært mye fint å se der 🙂
   Men det er vel så kjekt å kjøre disse bilene, fantastisk rett og slett , kunne kjørt mil etter mil etter mil 🙂

 2. Som jeg skulle sagt det selv 😉
  var heldig å eie en s4 en stund som var chippet i tillegg. Var nyydelig å «sige» bortover og se andre snu seg etter MIN bil 😉 (eller banken sin då)
  men tror de der klistremerkene er for mye verdt for min Toyota Corolla, racerbil av et blåbær 😛
  men EN gang, da skal jeg ha en bil som trenger sånt der klistremerke ja! 😉

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.