I dag er det Jeanette sin dag :-)

Tenk så flott å ha bursdag i dag den  11 – 01 -2011
Ikke sånn super spesielt da, men den «rimer» nå litt denne datoen 🙂

Hele 21 år blir Jeanette i dag, himmel hvor tiden flyr. Tenk at det er 21 år siden jeg satt i  min mors Ford Sierra (kunne jo ikke komme med den rustne lyseblå Boblen for å hente lille nurket) utenfor KK med en bag i baksetet med et lite knøtt oppi som ikke veide mer enn 2240 gram. DET var lite det. Og jeg som knapt nok visste opp og ned på en baby, ung og uerfaren som jeg var. Det var et nesten andektig øyeblikk, et stort ansvar var lagt i armene mine bare noen dager tidligere, og der og da skulle livet som mamma begynne.

Alt dette er nå historie, og mange år og massevis av gode minner senere skriver vi nå 11.01.2011 og vi skal feire en 21-åring. Menyen er spesialbestilt av jubilanten selv, og da kunne det ikke bli noe annet enn en biffmiddag  og selvsagt  blåbærdessert som er favoritten. Så blir det nok litt gaver og sånn og da, for det hører jo selvsagt med 🙂

Fant en tekst til kortet i dag som jeg synes er passelig beskrivende for dagen  :

Masse gratulerer med dagen Jeanette, dette blir en fin fin dag 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.