I DAG TOK JULEN SLUTT OGSÅ PÅ KOLBEINSVARDEN

Nå har juletreet stått der lenge nok, har jeg tenkt de siste 14 dagene. Men, hver gang jeg har planlagt å ta turen opp for å fjerne juletrepynten på treet har det lavet ned med snø på ny og det har blitt utsatt gang på gang.

I dag var neppe den ideelle dagen heller, men idag hadde jeg bestemt meg for at nå skulle det ned koste hva det koste ville.

På vei ut døren i dag tidlig skjønte jeg fort at det ikke var så lurt, det var klink is overalt og det kom ned litt regn som frøs med det samme det traff bakken, så det ble enda mer klink is. Hvordan skulle det da gå opp til Kolbeinsvarden ? Jeg har jo ikke vært av de lure enda og gått til anskaffelse av brodder… Men, jeg har godt mønster i mine Viking sko og satset på at det skulle holde.

På vei opp til startpunktet i Grensedalen, sluttet det jammen å regne og solen tittet frem og det ble blå himmel. Snakk om flaks. Så, med ryggsekk til juletrepynten og kamera la jeg i vei. Det var overraskende lite glatt oppover, regnet som hadde kommet i «lavlandet» hadde her oppe kommet som snø og lagt seg som et lite «sandpapir» lag oppå all isen, så det gikk greit å gå, selv om det gikk litt tregere enn vanlig

Etterhvert ble det så nydelig som du kan se av bildeserien her :

Så var jeg kommet frem til målet for dagen, juletreet som vi pyntet første søndag i advendt 2010. Nå var det ikke så mye med det lengre, julen er såvisst over for «i fjor». Var ikke så lett å få av pynten (hadde selvfølgelig frosset fast) men nå er det gjort for i år, og det skal få stå i fred helt frem til første søndag i advendt 2011 …

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.