SPØRS HVOR MYE LAVKARBODIETTEN VIRKER DENNE UKEN …

Vel det måtte bare skje. Med så mye som skjer rundt meg om dagen så bar det rett inn igjen på Cola drikkingen. En gang cocacoliker alltid cocacoliker …

Klarte ikke å si nei .... til meg selv ...

Begynte så forsiktig med en halv liter på lørdagen, så klarte jeg å holde meg til i går tirsdagen, men så sa det bom stopp. Så da ble det en halv liter i går og avansering til halvannen liter i dag. For de som ikke vet hvor mye karbohydrater Cola inneholder så er det astronomiske 53 karbohydrater i en halvliter og dermed 159 i halvannen liter.

Bare for å toppe det hele og sette «prikken over i’en», så synes jeg så synd på meg selv i kveld at jeg gikk innom Kiwi og kjøpte meg en sjokolade som jeg ellers aldri ville sett på engang. Mørk sjokolade!! Var egentlig ikke godt en gang. Men bare måtte ha .. Husker ikke merke (har den liggende i bilen) men den inneholdt bare 26 karbohydrater pr. 100 gram. Og så spiste jeg KUN 3 ruter, så det utgjør kanskje 10 gram. Håper jeg klarer å bare kaste den rett i bosset i morgen …

Jeg har altså gått på en skikkelig sprekk i dag, det er bare å innse.
Så det var dagens bekjennelse

MEN, på an igjen i morgen. Jeg gir meg ikke !!! 🙂

Én kommentar til “SPØRS HVOR MYE LAVKARBODIETTEN VIRKER DENNE UKEN …”

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.