NY NETTBUTIKK – ANTIKKHANDEL

Hei igjen 🙂

Det har vært litt stille på bloggefronten siden i går, og grunnen til det er at jeg holder på å rydde kjelleren. Det vil strengt tatt si at den skal RENSKES. Nå skal rubbel og bit bort, selges, gis bort og kastes.

I den forbindelse har jeg hatt hendene fulle med å fotografere, dokumentere og legge inn alle gjenstander som er verdt å selge. Foreløpig er jeg ikke kommet halvveis i de smikkfulle skap og skuffer som finnes der nede.

Til å få solgt alt retro/antikke porselenet har jeg fått opprettet en egen nettbutikk på Epla.no, så de som vil ta en titt, er hjertelig velkommen til det.  Om noen i nærområdet ønsker å kjøpe noen av tingene, dropper vi selvsagt frakten, men da må de hente selv. Det hadde jo vært det enkleste for min del da ….

Så folkens, ta en titt i nettbutikken. Det kommer mer etterhvert som jeg får tatt bilder av tingene og lagt ut.

Nettbutikken finner du her : Lindas Lille Verden på Epla

Anbefaler ellers en rundtur i denne nettbutikken hos andre selgere også. Jeg har til nå 11 produkter på huskelisten. Mye fint som folk lager og produserer rundt omkring i dette landet

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.