SELVDIGG PÅ VEGGEN I STORT FORMAT

I dag kom bildet mitt som jeg bestilte i forrige uke.

Plakat i størrelse 100 x 100 ble bestilt på Postfoto.no
De var de eneste som hadde kvadratiske posters som jeg fant i denne prisklassen
Eneste nedturen var at den ene siden på røret som plakaten lå i ikke var lukket og dermed
hadde plakaten blitt krøllet på den ene siden. Klaget selvsagt, så får vi se hva som skjer

Nå skal det bli rimelig spesielt å «smøre» seg selv utover veggen på denne måten, men jeg synes bildet ble så kult at jeg ville ha et på veggen, så da får det bare stå sin prøve at det er meg som henger der 🙂

Men det ble stort

Ble nå litt «kunstnerisk» eller hva synes dere ??

3 kommentarer til «SELVDIGG PÅ VEGGEN I STORT FORMAT»

  1. Takk for det Liv og Bedutte 🙂 Håper det blir bra når det kommer på veggen også. Får en ny en i posten siden min ble litt ødelagt under sending. Så får vi se hvor lenge jeg klarer å ha meg selv hengende på vegg 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.