UKENS LINDUS

Fredag og ukeslutt er over oss igjen, og LINDUS har denne gang sendt meg noen ord om trening – eller mulig det var mangel på trening. Her kommer det :

LINDUS HAR ORDET :

Når man ikke er så veldig glad i å trene, er det lett å finne på unnskyldninger for å unngå nettopp det. Veldig få av dem duger, og jeg skal faktisk akkurat nå til å ødelegge mine egne unnskyldninger ved å legge dem ut her. Jeg kan vel alltids komme på noen nye senere …

Nå skal sant sies, at det skal lite til for å overtale meg selv til å hoppe over treningsøkten. For i bunn og grunn er det ingen andre jeg trenger å unnskylde meg for.

Mange har en treningsnarkoman på den ene skulderen og en sofagris på den andre.
Jeg har i steden for sofagrisen en «gjøre alle andre ting» djevel på den andre (sofalivet har aldri vært noe for meg) Disse to sloss om oppmerksomheten hele tiden, og som regel så er det «gjøre alle andre ting» djevelen som vinner.

Hvor mange ganger har ikke jeg tenkt at på mandag, ja da skal jeg ta meg sammen og begynne å trene mer. Så kommer mandagen, og noe skjærer seg. Jeg får prøve igjen tirsdag da tenker jeg, men noe går i ball denne dagen og så jeg ikke kommer igang. Og når onsdagen kommer, så er jo «halve» uken gått allerede, så da kan jeg lik så godt vente til neste mandag med å begynne … Og sånn går nå ukene …

Hvor tungt er det ikke å komme seg opp av stolen igjen etter middag for å komme seg ut døren og på trening. Jeg har aldri taklet å skulle ut igjen på trening på ettermiddagen. Enten må jeg ta det på morgenen eller så blir det ikke gjort. Da er altså unnskydningen at jeg er for sliten til å trene (selv om jeg vet innerst inne at det ville gitt meg mer energi, men den dørstokken er høy å komme over altså… )

Jeg har ikke tid til å trene ! Dette har vært min unnskyldning nummer EN i alle år. Jobb, skole, barn, hus, vedlikehold, bil, vask av klær, oppussing, eksamen – you name it. Alt annet går foran trening og egentid.

Jeg tar det i morgen. Hvor mange ganger har jeg lagt om kvelden før jeg sovner og tenkt at jo i morgen skal jeg begynne et nytt og bedre liv. Jeg skal spise mindre og riktigere, jeg skal røyke mindre/helst slutte og jeg skal begynne å trene mer. Alt kjennes så enkelt å få til, når man ligger der og fabulerer før søvnen tar deg. Så kommer morgenen og alt er glemt …

Nei, ikke i dag. For i dag fortjener jeg å slappe av og kose meg. Ja, mulig det, men det får jeg skjelden og aldri tid til uansett, så jeg kunne lik så godt tatt meg en treningsøkt i stedet for å gjøre noe annet praktisk !

Det er alt for dyrt å trene! Mulig det, om jeg hadde hatt støttemedlemsskap på SATS eller et annet treningsstudio. Men jeg kan ikke en gang skryte på meg det!  Om jeg skal trene, så blir det ihvertfall gratis. På med joggeskoene (ikke for å løpe altså) og ut og gå tur i fjellet. DET er trening det 🙂

Jeg er jo egentlig fornøyd med meg selv utsagnet er det noen som bruker. Ikke jeg!
Det er en unnskyldning jeg aldri har brukt, men kanskje jeg en gang kan si det, om jeg bare finner tid, ork eller energi til å trene  ??? Til de som kan si dette helt ærlig : flott for deg !!
Men, dersom det er en unnskyldning fordi du ikke gidder eller orker å trene, så havner du i akkurat samme kategorien som meg likevel. Nok en unnskyldning busted !

Sykdom og skader er faktisk de eneste unnskyldningene som finnes for å ikke trene. Men som en veldig flink håndballtrener en gang sa til meg : Om du har brukket foten, har du jo stadig en frisk fot og to friske armer og faktisk hele resten av kroppen som kan trenes. Joda, du kan ikke løpe, jeg ser den. Men, du kan trene armer, mage, rygg og masse annet selv om du har en fot i gips.

Med alle mine unnskyldninger blottlagt, så får jeg det travelt fremover med å finne på nye gode unnskyldninger for ikke å trene

Men, jeg skal begynne en dag, jeg skal det altså … 🙂

En liten ekstrem workout snutt til slutt

———————————————————————

Takk til LINDUS for denne gang

Svaret på forrige ukes konkurranse var som dere alle tippet  rett :
AKSEL LUND SVINDAL

Vinneren av forrige ukes LINDUS ble : LAILA LØVSETH – Gratulerer !!! 🙂
Ta kontakt på e-post adressen som du finner under Litt Om Meg, så skal jeg få sendt avgårde de 4 flax-loddene dine

————————————————————————–

UKENS KONKURRANSE :

Hvem er dette ???

Svaret skriver du i kommentarfeltet under, så er du med i trekningen om 4 nye flax-lodd og muligheten for å vinne 1.000.000 kroner. Konkurransen avsluttes neste fredag. Lykke til og god helg 🙂

39 kommentarer til «UKENS LINDUS»

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.