MALINGEN SKRIDER FREM …

Etter en liten «malingspause» er jeg nå i full sving igjen og har gitt meg selv en uke på å bli ferdig, det vil si førstkommende søndag skal siste malerkosten legges i frysen (i frysen ja). Fikk faktisk ødelagt TO pensler når jeg lot dem ligge i plast to dager uten å legge dem i frysen, men da var det bare å gå i fryseboksen og hente to ferske pensler som var like fine. Så til de som ler av dette tipset med å legge penslene i fyseren etter bruk, har jeg bare følgende å si «zipp it» 🙂

Her er en oppdatert bilderapport fra arbeidet :

FØR                                                       ETTER

FØR                                                                          ETTER

Ett tips for de som skal i gang med å male mørk panel enten den er ubehandlet eller lakket. Mal TO strøk med grunning før du begynner med den ordentlige malingen. Ellers må du til med 4 strøk for å få det til å dekke. To strøk heftgrunn og så vanlig maling så holder det i massevis. Lærer av de feilene man gjør …

FØR                                                                           ETTER

FØR                                           ETTER

Ingen skal si at det er noe i veien med fantasien ihvertfall. I mangel på noe å stå på i trappeoppgangen, var det bare å ta mål og ta seg en myserunde på tomten med meterstokken til jeg fant noe som passet. Bordet (som var rimelig vasstrukkent og tungt som bly) ble slept inn i huset og opp i andre etasje og buksert på plass. Har et solid blåmerke på hoften som minne etter den bærerunden. Frem med hammeren og en passelig lang spiker, dunk dunk og der satt bordet som et skudd. Perfekt stillas for meg å stå på når jeg skal male 🙂

Jeg har skallet oppi bordet minst 3 ganger allerede og flere andre har klart å få Donald kul på vei opp trappen de siste dagene, så denne delen er prioritert område å bli ferdig med i dag kan man si.

Det nærmer seg, det nærmer seg 🙂

6 kommentarer til «MALINGEN SKRIDER FREM …»

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.