EN DRØM GÅR I OPPFYLLELSE

Torsdag denne uken fikk jeg en telefon som satte meg bittelitt ut. Midt i de siste hektiske forberedelsene til eiendomsfotografen skulle komme, ringer min eldste datter. Hun lurte på om jeg hadde noen planer for resten av dagen, og det hadde jeg jo denne dagen. «Du skjønner at Tore ringte og ville ha meg med på samling» trodde jeg hun sa. Litt dårlig forbindelse i den mobilsamtalen. Tore og samling, det ringte ingen bjeller fordi treneren hennes i Tertnes heter jo nettopp Tore. «Jeg skulle hatt noen til å kjøre meg til Flesland»..

Flesland ?? Hvilken samling? måtte jeg spørre da.. Tore ? «Thorir fra landslaget ringte og ville ha meg med på samling, så jeg må dra ganske med en gang, kan du kjøre meg til Flesland?» Da, endelig gikk det opp for mor hva Jeanette snakket om … Fikk vel frem noen lykkeønskninger og skikkelig irriterende at jeg ikke kunne stille opp og kjøre akkurat denne dagen, men jeg måtte jo være til stede under fotograferingen her hjemme. Så nå arbeidet hjernen igjen på høygir for å finne en løsning på transportproblemet. Men, jeg fant ingen og hun måtte ordne det selv… Følte meg litt hjelpeløs på sidelinjen akkurat da, jeg er vant med å kaste meg i bilen og få henne avgårde når det har vært sånne situasjoner, men akkurat i dag gikk ikke det…

Etter å ha lagt på, gikk det egentlig opp for meg at i dag hadde faktisk den største drømmen til eldstejenten min gått i oppfyllelse. Fra hun var 7-8 år og begynte å spille håndball med klassevenninnene sine, har hun sagt at hun skulle på landslaget. Og siden har hun jobbet og slitt, trent og stått på som få andre for å nå akkurat det målet. Forsakelsene har vært store på veien, ihvertfall sett fra sidelinjen. Det er ikke få ganger hun har måttet avstå fra ting på fritiden fordi håndballen har kommet «i veien».

Men, håndballen har vært den store lidenskapen hennes. Når lagvenninnene hennes falt av lasset i 14-15 års alder og andre ting ble mye gøyere enn å trene håndball, da fortsatte Jeanette, målbevisst mot målet sitt. Fremdeles er hånball den store lidenskapen og hun har oppnådd mye og nådd mange mål underveis, men nå har hun altså nådd ett av hovedmålene sine og det er utrolig gledelig for et «mammahjerte» å se at hun får lønn for alt strevet.

Her er et bilde fra i går da håndballjentene var på Terningmoen og hadde en littannerledes oppladning til helgens kamper mot Russland. Her fikk de kjøre stridsvogn, skyte med skarpt og kjøre sekshjuling

Så, i dag når kampen mot Russland begynner, sitter mor foran PC skjermen og ser på TV2 Sumo og følger spent med. Om hun spiller, gjør det bra eller dårlig eller sitter på benken for den del, spiller ikke så stor rolle. Hovedsaken er at hun får være en del av det hele, endelig. Jeg håper selvsagt for hennes del at hun både får spille og gjør det bra på banen, men for en mamma som sitter og ser på så er hun godjenten uansett resultatene som oppnås utpå der.

En god venninne av Jeanette, Helene, refererte en sangtekst til henne på FB siden hennes når hun fikk vite at hun var tatt ut på landslaget torsdag. Den synes jeg var så fin, og det er nok en tekst som de begge to har satt og drømt seg bort til 10 år tilbake i håndballtiden, og den kan du høre her under teksten :

Today will be the day
To challenge those who’ve gone before
Up before the dawn
This is what you waited for
What a feeling it’ll be
…Take a place in history
As you stand alone – far from home

Once in a lifetime the stars shines on you
Then you know that your calling has come
Once in a lifetime it’s all you can do
Until you waaa never give up

There’s a hunger in you heart
To prove that you are number one
Fire in you veins
Waiting for the start and go

What a feeling it’ll be
Take a place in history
As you stand alone – far from home

And it’s once in a lifetime the stars shines on you
Then you know that your calling has come
Once in a lifetime it’s all you can do
Until you waaa never give up!

And the crowds are sheering,
And it’s all you hear and
Your dream is driving you up
And you end the story
In the place of Glory
Now!

There’s a hunger in you heart
To prove that you are number one

(trykk bare på PLAY knappen for å høre på sangen)

http://1800mb.com/download-convert/

Da gjenstår det bare å ønske Jeanette (og Sakura som begge er tatt ut fra Tertnes) og resten av det nye unge landslaget som skal få prøve seg mot Russland i kamp i dag og i morgen, masse lykke til. Lover å sitte klistret til skjermen.

Heia Norge og Jeanette selvfølgelig 🙂

2 kommentarer til «EN DRØM GÅR I OPPFYLLELSE»

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.