PRINSESSEBURSDAG UNDER PLANLEGGING

I dag har jeg begynt med yndlingsaktiviteten min igjen. Og det er planlegging av noe HELT ANNET og MYE MORSOMMERE når det foregår noe jeg helst ikke vil være med på. Akkurat nå holder jeg på med å selge huset og for å unngå vakumet som har oppstått denne uken, så har jeg satt fokus på minstejenten sin 4-års dag som skal behørig feires like før påske. Rett og slett for å få tankene over på noe annet.

Selve dagen er 20.4, dagen før skjærtorsdag, så barnebesøket blir nok avholdt helgen før. Da er vi kommet til lørdag 16.4 og når vi i dag skriver 31.3, så begynner det faktisk å nærme seg. Vi får i alle fall feiret dagen til minsten i gamlehuset, før vi pakker snippesken og reiser til en mindre leilighet, det kommer godt med når alle barna på avdelingen i barnehagen samt noen til kommer på besøk.

Tema blir i år som i fjor prinsessebursdag. 4-års jubilanten har valgt emne selv, så får vi se hvor mange år det temaet holder seg ..

Akkurat nå har jeg inne bestilling på en Tornerosekake, en Rapunzel kake og Muffins med Hello Kitty på, så kravstor er hun nå ikke i det hele tatt ….. Men, når hun begynte å liste opp alle de andre kakene hun OGSÅ kunne tenke seg, satt mor foten ned for en gangs skyld og da var det greit med de tre tingene likevel ….

Men så var det å velge type da, det er jo «en million kaker» og velge mellom når man Googler og ikke minst muffins pynt. Den ene typen finere enn den andre. Hmm, blir vel en tredve-seksti muffins tenker jeg om jeg skal få med meg all pynten som finnes der ute 😉

Må legge med noen bilder av det jeg har funnet til nå, de var så fine og de så skikkelig gode ut alle sammen :

Noen som har sett prisene på disse muffins stativene her til lands ? Fant et til 38 muffins i Danmark til 379,- tror ikke det var så ille ???

Og her er da de jeg har fått bestilling på. Noen som har sett sånne små Hello Kitty figurer noen steder ?? Søkt nettet rundt, men null treff …

Fant nettopp dukken til Rapunzel kaken også MED extension. Hjelpe meg, alt som finnes til små prinsesser i dag :

Så det må visst enda litt planlegging til og litt innkjøp før denne bursdagen er i boks.
Meeen, da har jeg jo noe å drive på med så jeg slipper å tenke hussalg 24/7

God kveld til dere 🙂

6 kommentarer til «PRINSESSEBURSDAG UNDER PLANLEGGING»

  1. Muffinsstativ tror jeg de har på både Kremmerhuset, Obs og Tilbords. Obs og Tilbords selger også kakepynt fra Cacas.no Der har de endel pynt og farge til glasur.
    Fant en netbutikk som heter http://www.helti100.no de selger masse lurt til pynting ol 🙂
    Lykke til med planleggingen. Sikkert greit å ha noe annet å tenke på enn bare hussalg 🙂

    1. Tusen takk for tips Liv 🙂 Har vært innom de fleste nettbutikker før, men å finne de igjen er det store cluet 😉 Nå fant jeg cacas. no igjen også takket være deg, lagt til i favoritter at once. Mange av butikkene er tom for både det ene og det andre, satt i går og prøvde å bestille, men den ene butikken hadde ikke det den andre hadde osv. Var inne på helti100 i går også, masse bra. Ja. må ha tankene over på noe annet enn det som skal skje, begynner å bli skummelt 😉

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.