MER FERDIGKJØPT LAVKARBO BRØD

Fant i dag nok et brød på butikken som inneholder mindre karbohydrater. Så lite brød som jeg spiser for tiden, har jeg funnet ut at jeg godt kan unne meg en vanlig brødskive av f.eks. dette brødet i stedet for hjemmebakt lavkarbobrød.

Det beste er selvsagt å holde seg til det hjemmelagde lavkarbobrødet som kun inneholder 1 karbo pr. brødskive, men det er ikke å stikke under en stol at jeg har spist meg litt lei på det nå og trenger en pause før jeg baker nye.

Det brødet jeg fant på MENY i dag, kommer fra Hardanger Bakeri og heter Sunt & Grovt.
Brødet inneholder 22 gr karbohydrat pr. 100 gram. Til sammenligning inneholder Fedon Lindberg brødet 18,2 g karbohydrat pr. 100 gram. Annet butikkjøpt brød, altså «vanlig» brød som Loff inneholder 46,9, Kneip 42,6 og Grovbrød uten sirup 41,2. Så dette brødet ligger på rundt halvparten av karbohydrater i forhold til de andre brødene.

Brødet er på hele 700 gram, så nå har jeg brød i en måned fremover i frysen. Skjærer det opp og legger i porsjonsposer med noen brødskiver i hver. Så er det kjapt og greit å ta opp en brødskive når jeg får lyst på.

Reklamen for brødet høres slik ut :

«Siden vi nordmenn spiser så mye brød, er det ekstra viktig at brødet er sunt. Derfor baker vi brød som er grove og ekstra grove, med høy andel av sammalt mel og hele korn slik ernæringsekspertene anbefaler. Det er egentlig enkelt å bake grove brød. Kunsten er å bake grove brød som også smaker godt. Det er et sånt brød du holder i hånden nå. Gled deg ! »

Og brødet var godt det, bare om og gjøre å begrense seg, så ikke det blir FOR mye karbohydrater, vil nemlig ikke ut av ketosen igjen, da den har vært fraværende de siste tre dagene.

Måtte bare ta med disse bildene av tulipanene jeg har hatt i spisestuen og gangen den siste uken. Minner meg veldig om påske, vår og lysere tider. Nå kan vi glede oss, snart skjer det : solen varmer og kveldene blir lysere 🙂

2 kommentarer til «MER FERDIGKJØPT LAVKARBO BRØD»

  1. Det brødet skal jeg prøve også. Er flere enn du som er lei meisebolle med pålegg som Bjarte kaller det 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.