STATUS HUSSALG

Etter å ha holdt på å jobbe med huset i 8 uker, dag ut og dag inn med maling, tømming, kasting, sortering, flytting av et hav av ting på lager og vasking og shining, skulle det i går være første felles visning. Spenningen var stor, og selv om tanken om at det kanskje ikke kom noen på visning var der, så slo jeg den fort vekk.

Men det var akkurat det som skjedde. Ingen kom på visning. Veldig sjelden ifølge megler at det blir kjørt tomme fellesvisninger.

Vel, ikke så mye å gjøre med den saken egentlig, men du føler deg en smule snurt etter alt arbeidet. Man vil jo likssom ha litt lønn for strevet. Men, det er nå engang sånn det er for min del, uheldig, uheldig og atter uheldig. Om det skyldes meg selv eller andre ting har jeg faktisk ikke våget å begynne å grave i enda. Foreløpig velger jeg å tro at det skyldes andre ting.

Og, er det ikke forresten et ordtak som sier at «har du ikke hell i spill, så har du hell i kjærlighet» ?  Vel, i går puttet jeg fingeren dypt ned i jorden og fant ut at jeg faktisk ikke har hell på noen av frontene…

Så jeg gikk langt ned i kjelleren i går, enda litt mer i kjelleren i dag og så får vi se hva morgendagen bringer. Du skal få en dag i måro, er ikke det og noe de sier ..

Se, det var dagens svartmaling …

4 kommentarer til «STATUS HUSSALG»

  1. Skjønner godt at du går i kjelleren etter alt det strevet. Ikke kjekt når ingen dukker opp på visning. Håper hussalget er over snart og at du kan få litt lønn for all jobben 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.