HAR LAGET SØTSAKA I DAG – LAVKARBO BOUNTY SJOKOLADE

I dag fikk jeg endelig laget den Bounty sjokoladen som jeg har siklet etter så lenge. Oppskriften fant jeg på Fristende Lavkarbo for lenge siden og har hatt den liggende og vente på meg helt til nå.

Men, nå hadde jeg alle ingrediensene. Det passet bra nå som jeg hadde begynt å bli kraftig «snopesyk» etter å ha vært uten både sjokolade og annet sukker i lang lang tid.

Sånn ser de ut når de er ferdige (og det ble mange sånne altså)

Nå er jeg ingen konditor, så dette ble en av bitene som så best ut

Fulgte oppskriften til punkt og prikke,  men jeg la på en spiseskje ekstra med sukrin siden jeg var såpass søtsyk i dag 🙂 De var kjempeenkle å lage, så dette er ikke noe å kvi seg for å begynne på (bare ikke ha for mye kokos i, da går de nok lett i oppløsning når du skal skjære dem og dyppe dem i sjokoladen). Gjort på no time. Kanskje et tips som Cecilie skriver i bloggen sin å sette brettet med kokosen i frysen før man dypper dem i sjokoladen, ble en del kokosgris 😉

Tusen takk for oppskriften til Cecilie på Fristende Lavkarbo. En blogg jeg følger og får e-post om når det kommer ut nye innlegg. En vitamininnsprøytning av en blogg 🙂

Så, disse sjokoladene kan jeg trygt anbefale. Kjempegode. Skal ha dem liggende (forhåpentligvis varer de en god stund) til dager da jeg er skikkelig snopesyk.

Skal ihvertfall ha med meg to biter som jeg skal nyte på toppen av Sandviksfjellet i morgen når Stoltzen er forsert 😉

4 kommentarer til «HAR LAGET SØTSAKA I DAG – LAVKARBO BOUNTY SJOKOLADE»

  1. Ja, men det ER virkelig en vitamininnsprøytning å lese innleggene dine. Kan ta helt pusten fra en av og til 🙂 Lite flink å kommentere, får som regel bare lest i full fart og så ferdig med det. Så må jeg gå tilbake å studere når jeg har bedre tid. Takk for det, håper jeg kommer helskinnet igjennom, har egentlig gapt over alt for mye, men men har gjort verre ting før, så det går vel bra 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.