PÅSKEN ER SNART HER

Fant en masse nydelige påskeegg som det lønner seg å være litt tidlig ute om du skal lage selv. Påsken er jo bare knappe 2 uker unna nå …


Bildet er hentet fra Stempelguri’s stemplerier


Bildet er hentet fra Papir i Hjertet


Bildet er hentet fra Nytt & Shabby

Her var en blogg med noen fine påskeegg også

Cornelias hus, en nettbutikk med masse søt påskepynt

Hos Fru Rosas Landhandel fant jeg ikke bare masse fin påskepynt men mye annet fint også

Det var litt forberedelser til påsken. Jeg har allerede en hel sekk som skal finnes frem til påske, så jeg skal prøve å ikke kjøpe noenting nytt i år. Har pakket ned nok ting de siste ukene. Her hjemme pleier vi bare å hente inn «pusekatter», lage et stort tre og sette midt på bordet. Det pynter vi med litt ferdigdekorerte egg og litt selvlagde egg og kanskje noen fjær. Og så selvsagt noen kyllinger, noen kaniner og litt påskeblomster og og og, så er plutselig stuen og kjøkkenet fullt av påskepynt  🙂 Det triste er at det varer så kort. Er ikke som julen, da det kan stå fremme i en måned…

Selve påsken tilbringes vel hjemme i år, men drømmen er jo en solfyllt påske på høyfjellet med skiturer, silkeføre, solfyllte dager i hytteveggen  og fyr på peisen på kvelden med mye godt å spise og drikke i lag med familie eller venner. Finnes ikke bedre påske enn det.

Mitt påskeegg skal i år fylles til randen. Kjenner jeg har vært så flink SÅ lenge nå, at det fortjener jeg rett og slett 🙂

Kryssordblader, ukeblader og krimbøker (ting som jeg ikke rører resten av året) er også fast inventar i påsken. Jeg fant en anbefaling på en god påskekrim. Eller det vil si, den inneholder mange krimnoveller fra mange gode forfattere. Boken er på 331 sider og forfattere som bl.a bidrar i boken er :  Anne B. Ragde, Unni Lindell, Gunnar Staalesen, Jon Michelet og Tom Egeland. Så det burde være noen godsaker her. Prisen på 139,- var ikke så avskrekkende den heller

Nå kjenner jeg at jeg allerede gleder meg til påsken. Om jeg ikke skal til fjells, så skal jeg ihvertfall fylle den med all den tradisjon og kos som er mulig i år også. Kanskje en tur i skogen og grille litt med varm drikke med noe godt oppi. Det kjenner jeg at jeg fint kan få til da.

Litt tidlig å si God Påske enda, men nå håper jeg at dere er litt bedre mentalt «forberedt» til kos og avslapping til årets påske 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.