OOOPS ! BLONDE MOMENT ….

I går når jeg stod og vasket bilen kom jeg på en liten uskyldig historie som jeg opplevde sist jeg skulle vaske bilen på bensinstasjonen.

Foran meg i køen stod det en rimelig blond dame. Nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal beskrive blond, for jeg har ikke lyst å greie alle under samme kam, til det er de for mange…
Nei, den var stygg den også. Jeg mener IKKE at alle blonde ikke alltid tenker seg om, absolutt IKKE, men hun her VAR blond (som i utrykket), selv om jeg ikke kan forklare hvordan.

Jeg stilte meg i køen bak henne, men vaskemaskinen var tom og hun stod og sprayet avfetting på bilen sin, så jeg gikk ut og spurte om hun skulle kjøre bilen inn snart. Hyggelig som hun var, så sa hun at jeg bare kunne kjøre inn før henne for avfettingen kunne godt stå og virke litt på bilen. Fornøyd med det smatt jeg foran henne og stoppet foran maskinen for å taste inn koden min.

Det er når jeg er på vei inn i bilen igjen  hun kommer bort til meg, med for meg et veldig blondt problem :

Hun står med den godt halvfulle avfettingsflasken dinglende fra en fing (for hun kan jo ikke ta i hele flasken, er du gaaaal). «Hvor kan jeg kaste denne da» ? spør hun meg. «Skal du kaste den da?», spør jeg tilbake, «den er jo over halvfull». «Ja, vil du ha den kanskje?» spør hun. Og nå er hun skikkelig lettet i stemmen, smilende og kommer mot meg med flasken, med armen godt ut fra kroppen. «Jeg kan ikke ta denne her inn i bilen igjen, skjønner du, den kommer bare til å lekke» sier hun videre. Nå står JEG der som et stort spørsmålstegn, og etter å ha rynket pannen fikk jeg tenkt at : Aha, her trengs det litt elementær opplæring… Jeg tar sprayflasken fra henne og vrir om på tuten så den står på OFF. Sånn! Nå kan du ta den inn i bilen. «Åååååå, ehe he» var svaret jeg fikk og så snudde hun om og trippet  tilbake til bilen sin.

Om hun kastet den eller ikke vites ei, men nå vet hun ihvertfall hvordan man stenger en sprayflaske om hun skulle komme opp i en lignende «situasjon» igjen … 🙂

Én kommentar til “OOOPS ! BLONDE MOMENT ….”

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.