BAKE BAKE KAKE – PRINSESSEBURSDAG COMING UP

 

Barnebesøker her i huset er ikke til å spøke med. Listen legges høyere og høyere for hvert år, og snart så må jeg vel på kurs … Neida, det er nå gøy er det, men mye arbeid DET blir det alltid ..

I dag før jeg begynte, så kjøkkendisken sånn ut, alt klart til innsats :

Som dere ser fjusket jeg litt med bollene til barnehagen. Enkelt og greit ferdig melblanding til boller. Men de er kjempegode da 🙂

I dag skulle jeg på toppen av det hele bake 40 boller til barnehagen, fordi det skulle være foreldrekaffe nå før påske. Så det ble første punkt på tapetet. Må være ferske boller, så de ble laget rett før jeg gikk opp dit i ettermiddag. Noen med og noen uten sjokolade. Kjempegode. Måtte jo smake på en av dem, selv om jeg ikke har lov, men det er nå en gang fredag idag så, da så  ….

Så var det kjempemuffinsen som skulle til pers. Uten å lese bruksanvisning (som vanlig) ble formene fyllt og stekt. Skulle nok ha smurt formene, for den gikk litt i knas på vei ut av formen, men det skal vi få klattet til med smørkremen. Og hvordan den ble ferdig pyntet skal dere få se når den er ferdig.

Nå var denne kjempe muffinsformen egentlig helt genial, da jeg kan bruke den som form til begge dukkekakene. Det ble en sjokolade bunn og en vanlig sukkerbunn.

Dukkene er kommet i hus. Det ble en Rapunzel og en Askepott, Tornerose var ikke å oppdrive her på øyen, så får vi se om den får godkjent i morgen når prinsessen selv får se den. Blir det IKKE godkjent, jaja så får hun ta til takke med Askepottkaken lell 😉

Kakene er bakt men ikke fylt og pyntet, skal få lagt ut bilder av dem når de er klar

Og så ble det bakt en haug med muffins i sine respektive prinsesse og Hello Kitty former. Den ferdige prinsessepakken som jeg kjøpte på MENY, vil jeg foressten ikke anbefale NOEN å kjøpe. Makan til overprising for så lite innhold. Skal liksom gi 12 muffins, men de er så små at det er nesten en vits, og pynten noen bittesmå disney prinsessehoder syns nesten ikke engang. Da gir Hello Kitty pakken mye mer valuta for pengene. Jeg endte opp med å lage dobbel hjemmelaget muffinsrøre i tillegg til disse to. De er pyntet etter beste evne og satt i et hjemmelaget stativ for anledningen.

Lagde smørkrem og sprøytet på toppen (250 gr romtemperert smør/250 gr melis + konditorfarge) Det var kjempeenkelt å lage. Brukte blå og grønn konditorfarge og en rosa farge som jeg kjøpte på Glassmagasinet fra det lille utvalget de har fra Cacas. Brukte Tupperware sin vanlige kremsprøyte. De store Hello Kitty figurene fant jeg på Nille, pynten ellers er kjøpt på Kiwi, Meny og Ica.

Stativet laget jeg av det jeg fant i skapene på kjøkkenet  – nød lærer naken kvinne å spinne – man tager hva man haver osv. Noen fat på stett, litt tape, aluminiumsfolie og voila :

Man tager hva man haver
Litt tape holder det hele stødig

 

Så litt bedre ut med muffins på stativet

 

Goodie bagene er fyllt opp med snop og en leke og står nå bare og venter på de små gjestene i morgen. «Lokalet» er pyntet og alt er nesten klappet og klart til innrykk av 12 fesststemte 4-åringer i morgen. Vi gleder oss både meg og Isabell

Prinsessekjolen er kjøpt inn. Fant denne på Epla.no, syntes den var så fin :

Prinsessekjole en 4-åring verdig

Så da, er det bare å ta helg og la det stå til med barnebursdag i morgen 🙂

15 kommentarer til «BAKE BAKE KAKE – PRINSESSEBURSDAG COMING UP»

 1. Bollene var kjempegode 🙂
  Muffinsene ser helt fantastiske ut. Gleder meg til å se kakene.
  Lykke til med besøket i morgen. Regner med at du har en fornøyd prinsesse etter besøket i morgen 🙂

  1. Det var bra da 🙂 Så enkelt med de muffinsene. Har jo sett mye muffins rundt omkring på nettet og tenkt at jada, sikkert at jeg får det til, men med smørkrem var det jo kjempeenkelt. Sprøyte på og pynte, voila 🙂 Håper hun blir fornøyd i morgen ja 🙂 Takk takk 🙂

 2. Linda, du Linda…
  Du er såååå flink!!!! Heldige Isabell som har en mamma som er så engasjert og talentfull! Hun får en prinsessebursdag som andre småpiker kan drømme om :))

  Tipper mammaen din følger med deg og tenker at: Ja! Jenta mi er best <3

  1. Nåååå, du er nå så grei du Sølvi 🙂 Får håpe hun blir fornøyd, har ikke gledet seg mindre til dagen. Eneste grunnen til at hun fikk sove i kveld, var at hun ikke helt har forstått i går, i dag, i morgen enda, så jeg tror ikke det har gått helt opp for henne at det er i morgen hun skal feire bursdagen sin. Håper mamsen (min altså) blir fornøyd også 😉

 3. Må bare si ; Gud så flink du er : ) De muffinsene må du legge ut oppskrift på ! Masse lykke til med besøket : )

  1. Tusen takk Line 🙂 Kan legge ut oppskriften, den er ganske basic, toppingen er bare smørkrem tilsatt konditorfarge og pynt (smørkrem : like deler smør og melis + konditorfarge) Pynt på toppen og voila 😉

   1. Supert : ) Har en liten jente som blir 6 år snart. Hun fikk se bildene av muffinsene og ønsker at jeg skal lage make til henne : )

 4. Ja må si meg enig her, du e superflink !
  Lykke til med dagen til Isabell, heldige småpiker som får feire sammen med dere…
  Og muffins fatet, genialt, at du kommer på det….
  Gleder meg til å se dukke-kakene ;))))

  1. Takk May-Lisbeth 🙂 Faktisk blir de mest gutter i besøket i dag, men de får bare overleve prinsessetemaet 😉 Muffinsfatet hadde jeg tenkt å kjøpe, men så me som jeg har stuet vekk og solgt/gitt vekk nå så hadde jeg ikke så lyst å dra inn enda en stor gjenstand i huset 🙂 Grugleder meg til dukkekakene skal gjøres ferdig idag jeg også 😉

  1. Takk for det 🙂 Tanken på sukkerfri bursdag slo meg faktisk i og med at jeg selv holder på med sukkerfritt for tiden (spesielt når jeg lagde sukkerfrie Bounty’s her om dagen) men jeg slo tanken fort fra meg, når jeg så på tiden. Det blir en helt ny «tenkologi» for meg, da jeg er så inne i sukkerverdenen når det kommer til kaker og bursdager (har laget barnebursdager i 21 år, da jeg har en datter som er blitt så «gammel» også) Men, kanskje jeg har fått studert det til såpass til neste år at det er gjennomførbart 🙂 Har du noen gode tips foressten, takknemlig for innspill som jeg kan ta med meg videre.

   1. Nej, jeg er nettop begynt ordentlig selv jeg, så jeg er veldig ny på dette. Jeg har dog ei stedatter, og syns det hadde vært artig å sett hvordan et barn var etter en barnebursdag uten sukker, fremfor en med haugevis av sukker ;D for vi vet vel alle hvordan det er 😛

   2. He he, ja det var en gjeng mer eller mindre ville 4 åringer her i to timer i dag, men det gikk egentlig veldig greit. Litt forskjellig hvordan de reagerer på sukkeret. Får se hva jeg får til neste år 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.