PÅSKE

 

I år tar jeg påsken som den kommer. Pinnekjøttet er kommet opp av frysen og skal legges i vann i kveld. Så det skal jeg spise i morgen. Blitt en tradisjon etter at vi feiret påsken på fjellet noen år. Litt festivitas på torsdag med gode venner og resten av påsken skal jeg ta akkurat som det kommer. Kanskje en sykkeltur eller to med Isabell og ellers bare nyte at det er fri og at våren er her. Satser på masse sol og finvær.

Datt innom en amerikansk side i dag, som hadde noen lekre påskebilder :

Og så noen easter cuties til slutt

Og så er jeg jammen glad for at jeg ikke fant denne siden her FØR bursdagsselskapet til Isabell i år. Her kunne jeg gått amokk med VISA-kortet : She’s so pretty

God Påske 🙂

2 kommentarer til “PÅSKE”

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.