MANDAG MORGEN

Mandag morgen kan være så mangt. Det finnes både dårlige og gode mandager.

De dårlige er når du våkner mandag morgen og oppdager at helgen er ubønnhørlig over. Du vil absolutt ikke opp av sengen så tidlig. Slumre slumre. Kroppen stritter imot det hjernen forteller den at den må gjøre.

En av de gode mandags morgenene derimot opplevde jeg i dag. Våkne opplagt etter nok en super helg som har inneholdt mangt og mye og som jeg har fått tilbringe sammen med de menneskene jeg setter aller størst pris på.  Ingen agenda utover at du skal få unnagjort noen gode timer med studier. Om klokken er halv åtte eller halv ni når du kommer deg ut døren spiller ingen rolle.

Jeg får en rolig morgen og 4-åringen får en rolig morgen. Vinn vinn situasjon. Ingen stress og kav.

Kommer i barnehagen og blir møtt av bare store smil fra både morgenfriske unger som er ute og leker allerede og ikke minst fra de ansatte i Erdal barnehage. De ER bare ett stort smil. Du kan ikke unngå å smile og være i godt humør når du går ut igjen porten der.

I dag ble vi møtt av bestevenninnen til Isabell i barnehagen, Ingrid på 4 år. Hun hadde antakelig tegnet en tegning til mamma og pappa som hun møysommelig hadde limt igjen med tape til et kremmerhus. Men etter at vi hadde snakket sammen en liten stund i garderoben vi tre, klatret hun opp til hyllen sin og tok ned igjen tegningen og gav den til meg. Så skjønn 🙂

Når jeg skulle kjøre, stod de to herlige tuppene innforbi gjerdet og smilte og lo og vinket og vinket. Den som hadde hatt en skikkelig kamera der og da. De var så herlig der de stod foran grønnsakshagen med fargerike sommerkjoler og solhatter på begge to.  Det øyeblikket kunne jeg godt tenkt meg å forevige.

Så med en sånn super start, kan den nye uken bare komme

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.