TUSEN BALLER I LUFTEN

Noen dager er bedre enn andre og noen dager er rett og slett verre enn andre ..

I dag stod både jeg og minsten opp med feil fot tror jeg. Det blir IKKE noen gode morgener ut av det. Men vi landet nå sånn ca for det om og rodde oss i land igjen på vei til barnehagen.

Min morgen ble verre enn andre på grunn av gårsdagens hendelse. Ny visning av huset. Lite folk på visning nok en gang. I går var det tragikomisk, i dag ikke fullt så morsomt. Sånt får jo konsekvenser for alle involverte parter. Men, ting kan jo snu, vinden blåser kanskje plutselig min vei, hvem vet ? Det er det som er så forunderlig. Man vet aldri hva som venter bak neste sving ..

Jeg føler at jeg har 1000 baller i luften for tiden, i dag la det seg til enda litt flere, og jeg håper at de ikke faller i hodet på meg alle som en, men at jeg klarer å fange opp noen av dem etterhvert som de faller ned.

1000 spørsmål som henger over hodet mitt, som jeg ikke finner svaret på.

Jeg er vant til å ha kontroll, stålkontroll. Nå har jeg mistet kontrollen på store deler av livet mitt. 1000 baller og 1000 spørsmål som svever rundt, uten at jeg er i stand til å dra i en eneste tråd for å hanke dem inn igjen og opprettholde «ro og orden».

Men, nå er det vel ikke sånn at vi alltid kan ha kontroll på hva som skjer rundt oss. Selv om det for meg er SKIKKELIG irriterende 😉 Noen ting må bare gå sin gang uten at vi kan styre det på noen som helst måte. Det kalles vel forandring …

Men, noen grep er det mulig å ta !

Så, formiddagen i dag har jeg brukt godt på å legge en slagplan. Noen grep må tas.  Så får vi se om Linda «general» har styr på krigsmaskinen sin fremdeles.

Følelsen i dag før jeg begynte var : When the going gets tough, the tough get going ….
Nok er nok, og nå vil jeg ha livet mitt tilbake enten på den ene eller andre måten. Kan ikke ligge å sveve rundt sånn ute i det blå lenger nå. 

Det er nye ark som skal fylles. Dager, kvelder, uker og måneder fremover som skal nytes, og jeg har ikke lenger hverken tid  eller råd til å kaste bort en eneste av dem.

Fortsettelse følger …. 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.