ALTERNATIV TRENING I DAG

Ikke alle treningsdager er like og heldigvis for det. Da hadde det blitt grusomt kjedelig..

I dag begynte dagen med «alternativ trening». Akkurat hvilken form for trening får dere bare lure på, men det er en gaaanske så gøy «trening».

Hadde planer om en løpetur ut på dagen, men den måtte jeg rimelig fort skrinlegge p.g.a vondt under en fot. Jeg trakket en rusten spiker inn i foten for mange herrens år siden og nå har den begynt å plage meg igjen. Så i går måtte fotpleieren få se på det og nå er det kraftig irritert, men satser på at det er over til i morgen så jeg får løpt meg en tur da.

Når jeg ikke kunne løpe, måtte jeg begynne å tenke som min eldste datters håndballtrener Henning gjør. Han sa alltid at om du hadde knekt begge beina, så kunne du stadig trene overkroppen .. Og det er jo helt riktig det. Så, da var det bare å finne frem ergometersykkelen. Det er noe jeg synes er grusomt kjedelig å holde på med. Jeg har ikke engang teller på den, så jeg kan se hvor langt jeg har syklet eller hvor fort jeg sykler, det er likssom null interessant og sitte der å trø og stirre inn i en vegg …

Men, for å gjøre maks ut av de 45 minuttene jeg hadde til rådighet, gikk jeg i skuffen og hentet de to manualene jeg har på 1,5 kilo hver. Så da ble det 2 fluer i en smekk, sykling OG vekttrening for armene mens jeg syklet. Da har du litt mer å konsentrere deg om enn å bare sitte der å trø. Og svett og god ble jeg, det er nå helt sikkert.

Jeg var nok et syn der jeg satt PÅ vaskerommet, oppå en avsats 1 meter over bakken (det er nemlig der sykkelen har stått og støvet ned siste året …) men det funket veldig bra det.

Så da fikk jeg trent litt i dag likevel, selv om foten sviktet 🙂

2 kommentarer til «ALTERNATIV TRENING I DAG»

  1. Flink du!! :))
    Ellipsemaskin/sykkelen min står og roper på meg nå hører jeg (etter å ha lest dette;))!
    Men jeg begynner visst å høre litt dårlig 😉 hehe

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.