LAVKARBO SAUSER OG DRESSINGER

Fant via Birgitte frem til Lena Beatrice sin blogg igjen i dag. Har vært innom der en del i starten, men nå har jeg ikke vært der på en stund.

Meg og Birgitte snakket sammen om lavkarbo som vi begge sverger til for tiden, og praten kom inn på sauser og dressinger. Kjøtt og grønnsaker kan bli litt «tørt» i lengden og det er lett å spise seg lei på enkelte ting. Da fortalte Birgitte meg om alle oppskriftene som ligger på denne bloggen.

Bildet er lånt fra Lena Beatrice sin blogg

Basisen på alle sausene er eggeplommer og smør og det ligger mange om dere går inn og ser her

Godt tips der Birgitte. Jeg skal få prøvd ut en del av dem fremover og det gleder jeg meg til 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.