EN AKTIV START PÅ UKEN

Dagen i dag begynte rimelig bra vil jeg si. Jeg klarte faktisk å løpe sammenhengende mellom 8 og 9 kilometer på morgenkvisten. DET har aldri skjedd før. Jeg visste ikke selv hvor langt jeg hadde løpt fordi det er en skogsløype, men etter å ha stilt spørsmålet på Facebook sa noen 10 kilometer og noen 8, så en plass inni der var det altså. Hurra for meg 🙂 Brukte 50 minutter på turen da, så noen spurt var det ikke. Men, jeg løp og jeg løp HELE veien. Til og med oppoverbakkene gikk som en lek i dag. Og den der gåingen som jeg har begynt med for å varme opp, har jeg bare lagt på hyllen. Går på asfalten, men så snart jeg har grus eller gress under joggeskoene er det bare å begynne å løpe rolig. Rett og slett fantastisk og se at det går på frem med kondisen

De som har fulgt med meg og bloggen en stund, fikk sikkert med seg at jeg i vinter og tidlig i vår malte, tømte, kastet, ga bort og solgte unna for å selge huset. En god del ble også kjørt til et lager som jeg leide. Nå endte det slik at huset enda ikke er solgt, og da var det bare å begynne å kjøre i retur i dag. Rett fra løping til 7 billass med kartonger og styr. Lageret er selvsagt nede i en kjeller, så først opp og ned med kasser og stue i bilen der og så hjem her og bære alt sammen inn i kjelleren. Puh …

 

Og når jeg først var i gang, så tok jeg liksågodt å klipte plenene og rakte og lukte ugress. Så der gikk det med 13 timer med fysisk aktivitet i dag gitt. Tenker kroppen skal få kjenne det i morgen tidlig… kjenner det på ryggen allerede. Men, har allerede planlagt ny løpetur i morgen siden bilen skal på verksted og jeg blir billøs en dag, så da er det bare å ta beina fatt ..

6 kommentarer til “EN AKTIV START PÅ UKEN”

 1. Wow! Du må være stolt av deg selv! (Med ALL grunn!!)
  Jeg tror jeg iallefall hadde måtte ta det med ro dagen etter en sånn økt.
  Den hadde jeg nok merket godt ja 😉
  Bøyer meg i støvet ;))

  1. He he, jo takk 🙂 Jeg tok en spasertur i dag tidlig i steden for å løpe når jeg hadde levert bilen. Kjente det litt i kroppen men mest var det fordi jeg glemte å ta joggeskoene mine ut av maskinen i går kveld så de var søkk våte i dag tidlig 😉 Gikk selvfølgelig rett ut og klippet gress med dem i går, smart (not) så de måtte vaskes kan du si 😉

 2. Du hadde 13 timer med tung fysisk aktivitet og jeg hadde 13 timer med venting på en flyplass. Kunne faktisk tenkt meg å byttet med deg, for noe kjedeligere dag enn den jeg hadde i går tror jeg ikke jeg har vært med på. Du er kanonflink 🙂

  1. He he, ja 13 timer på en kjedelig flyplass i Norge må jo være drepen. Det hadde jeg glatt byttet med 13 timer fysisk aktivitet også 🙂 Håper hjemturen gikk «litt» bedre enn oppoverturen da 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.