RUN FORREST RUN

I dag følte jeg meg skikkelig sånn «Run Forrest Run».

Grunnen var at jeg skulle hente bilen min som hadde vært på verksted og som vanlig var jeg 10 minutter for sen ut dørene. Det slår ikke feil. Klokken var blitt 1510 og verkstedet stengte kl 1600. Da hadde jeg 50 minutter på å komme meg fra Mølledalen på Erdal til Juvik hvor bilen stod. I mitt hode var det i knappeste laget, fordi jeg har gått den distansen tidligere og mente jeg brukte minst en time sist jeg gjorde det. Nå begynner det å bli en stund siden da, men det var dette jeg hadde som utgangspunkt.

Lettere stresset og med prestasjonsjag i kroppen på at dette var jeg nødt til å rekke for å få ut bilen før de stengte sprang jeg avgårde. Jeg tenkte i mitt stille sinn at om alt skar seg og krampe og sting tok meg, så fikk jeg heller «ringe en venn» og trygle om hjelp.

Begynte å løpe med en gang jeg kom ut døren og kjente fort at bakkene oppover kom til å bli «tråkig» i dag.  Og det ble de også. Beina kjentes ut som betong. Og det gjorde de helt til jeg var blitt varm i skrotten. Men, jeg kom meg over Audunsmarken og opp Grensedalen uten de alt for store problemene. Underveis ringte også bilverkstedet for å si at bilen var ferdig og jeg hørte sikkert ikke lite anpusten ut der jeg svarte og sa at jeg skulle prøve å rekke det … Pust pes …

Herfra og ut ble det sjarmøretappe. Og i dag var det ikke småjogg, det var løping. På asfalt, som jeg egentlig hater, men som jeg ikke hadde tid til å tenke på idag. Hadde heller ikke tid til å stoppe for å sjekke hva klokken var blitt. Her var det bare å springe for livet for å nå frem i tide. Litt sånn armer og bein  …

Vel fremme på verkstedet tok jeg opp mobilen og da viste klokken 1538. Hæ????
Her hadde jeg sprunget for livet alt det joggesko og kropp kunne klare, og så hadde jeg SÅ god tid ?? 28 minutter brukte jeg på turen. Etter å ha sjekket løperuten når jeg kom hjem, er det en distanse på 4,8 km. Det vil si en gjennomsnittsfart på 9,6 km/t det. Jøje meg, i dag har det gått unna …

Når jeg skulle levere bilen i dag, holdt det med å spasere. Ruten var på 6 km fra Juvik via Kleppestø og til Florvåg. Unnskyldningen for ikke å løpe var at joggeskoene ikke var tørre… Hadde glemt å ta de ut av vaskemaskinen i går kveld etter å ha vasket dem. Sannheten var vel heller den at kroppen kjentes ikke helt god ut etter 13 timer med fysisk aktivitet i går…

Men, de var langt i fra tørre når jeg tok dem på for å løpe avgårde i ettermiddag heller, så det er visst ingen unnskyldning likevel, for det gikk helt fint … Hvor mange ganger har jeg ikke blitt kliss blaut på beina på løpetur i skogen likssom ? Mange, og de har jo fungert å løpe i for det om. Så det duger ikke som unnskyldning flere ganger 😉

Så da var 6 km gåing og 4,8 km løping unnagjort i dag også. Kroppen skal få fri i morgen… Tror jeg …. 🙂

Disse apparatene skal jeg ihvertfall fortsatt holde meg langt unna i fremtiden :

2 kommentarer til “RUN FORREST RUN”

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.