GOD TIMING ER VIKTIG HER PÅ VESTLANDET

Det har vært regn, regn og atter regn den siste tiden. Eller det er jo egentlig en sannhet med modifikasjoner. Vi Vestlendinger glemmer veldig fort. Vi er født med en fortrengingsevne av dimensjoner. Har det regnet noen dager har vi glemt solskinnsdagene og motsatt. Nå har det regnet siden lørdag. Dagene før der, var ikke så aller verst i følge min hukommelse men 3 dager med regn i juli føles som en hel evighet ..

Lørdag skulle vi ha grillparty i heimen. Det foregår vanligvis utendørs, og det var også planen med dette grillpartyet. Vår Herre skrudde imidlertid opp regnkranene på fullt idet klokken ble 1800 og festen skulle starte. Såpass heftig var det at regnet slo opp igjen fra bakken og takrenne umulig kunne ta unna alt vannet (20.4 mm regn). Så det ble grilling i det overbygde inngangspartiet og festen tok vi inne. Timingen her ble altså ikke helt perfekt, men festen ble vel så gøy for det om

I dag var imidlertid timingen perfekt. Jeg fikk tatt løpeturen innimellom regnbygene. Det holdt seg akkurat opplett den timen og de 6 minuttene jeg var ute og løp. En seier i seg selv bare det, føler du har lurt værgudene en smule når du får til sånt. Fikk testet ut løypen som min kjære foreslo for meg her om dagen. Og den var akkurat over milen. Nett passe løpetur i dag altså.  Kjente imidlertid på kroppen at det nå var 3 dager siden forrige treningsøkt og at mye god drikke på lørdagen fortsatt satt i kroppen. Men nå får jeg tro at alt er svettet ut og jeg er god som ny …

Værmeldingene for de neste 3-4 dagene ser imidlertid lovende ut. Sol fra tirsdag til fredag, men regn igjen fra lørdag. Så da er det bare å legge planer for å utnytte været maksimalt. Ha en strålende mandag videre 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.