KAPTEIN SABELTANN «HØRT» PÅ EN LITT ANNEN MÅTE

Denne sangen og teksten her har jeg hørt «en million ganger», men først her i våres «hørte» jeg den med en litt annen betydning enn den sikkert er ment 😉 Og når den nå ble spilt x antall ganger i bilen på vei til Sabeltann show i sommer, kom jeg på den igjen…

Jeg fikk plutselig assosiasjoner til en forfølger, en psykopat som jakter på deg (jeg går ikke rundt og er bekymret altså ….) Tenkt med voksent hode, så kan denne sangen plutselig få en helt annen betydning. Hør på sangen og les teksten og se om du skjønner hva jeg mener 🙂

Jeg kommer altid tilbake!
Jeg er på evig jakt!
Aldri en dag skal du glemme meg,
hver eneste natt må du være på vakt

Over huset der du bor
Kretser en ravn
Over alle hav hvisker jeg ditt navn
Når alt blir stille, kan du skjelve bak din dør
Du kommer ikke unna, jeg vet hva du gjør!

Når det blåser opp til storm,
søker du ly
Da er jeg på vei i en tordensky
Jeg er en hevner som du aldri kan bli kvitt
Du kommer ikke unna
Jeg følger hvert skritt

Du kan håpe at jeg glemmer deg,
men jeg vet alltid hvor du gjemmer deg!
Du skal høre mine steg en mørklagt natt

Vi kommer altid tilbake!
Vi er på evig jakt!
Aldri en dag skal du glemme oss,
hver eneste natt må du være på vakt

SPOOKY TYPE HAN DER SABELTANN,
JAMMEN BRA AT IKKE UNGENE
TENKER PÅ SAMME MÅTE SOM MEG,
DA HADDE DET IKKE VÆRT MANGE
SMÅ SABELTANN FANS SOM HADDE
FÅTT SOVE OM KVELDENE 😉

2 kommentarer til «KAPTEIN SABELTANN «HØRT» PÅ EN LITT ANNEN MÅTE»

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.