ET LITE STEARINTIPS

Har du hatt ny sofa i EN uke og så kommet ut i stuen om morgenen og ser at et stearinlys som var tent i vinduet kvelden før, har lekket ut absolutt ALL stearinen sin nedover både skinnrygg og stoffseter på sofaen din noen gang ?? Ikke ? Da kan jeg bare fortelle at da kommer det et resolutt IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK !!!! selv om jeg måtte kvele mitt i en pute fordi min kjære lå og sov søtt etter jobb i natt  … Det hadde nok kommet noen høylydte gloser også …

Det var stearin OVERALT !!!

Men, alle problemer er til for å løses :

Første bud : Prøv IKKE å begynne å klore på det med neglene. Hendene dine er 37,5 grader og varme smelter som kjent stearin, så bruk heller en kniv eller noe annet til å skrape bort stearinen uten å ødelegge underlaget.

Andre bud : Fjern så mye som mulig av stearinen før du tar i bruk det Tredje bud

Tredje bud : Finn frem litt tørkerull og  sett strykejernet ditt på medium varme. Legg tørkerullen på stoffet hvor fettflekkene nå er. Stryk med strykejernet oppå tørkepapiret og vips så suges fettet opp i tørkepapiret.

Voila, sofaen er så god som ny igjen 🙂

Og jeg kunne PUSTE rolig igjen

4 kommentarer til «ET LITE STEARINTIPS»

    1. He he, var det jeg fant ut at det doble kjøleskapet mitt ikke rommet sofaen 😉 Men det er riktig, å legge duk eller klær i frysen før en tar av talget er lurt, da lar det seg fjerne lettere, men fettet må likevel fjernes etterpå 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar til dette innlegget

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.